Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas sam slusao neke dedove kako pricaju,valjda ovih dana je mjena,valjda vecina zna sta je to, i ulazimo bez kise u nju tako dok god ona traje kise nece biti...a ona traje gotovo mesec dana,a i turski post pocinje uskoro i isto kazu da kako se udje u njega tako ce biti sve dok on traje...ako je verovati starijima,najebali smo...
Prinos nije da se poredi,to je tacno.Samo se nadamo da ovo sto nas je zadesilo ove godine nisu klimatske promene.Ekstremnih perioda je bilo i pre,pa su posle njih nastupali normalni vremenski usloviPrinos onda (1950 godina) i sada nije merodavan.
Do sada su se pokazali kao dobri prognozeri.
Reci to onima koji tarupaju koji nemaju ni ta kratka kola da napune, a ima takvih vec dosta cujem, na nasu zalost.Prinos onda (1950 godina) i sada nije merodavan. Ja se uzdam da ce Kimi nesto da smucka, da dobijemo koji oblak!
Dajte slike,nikom nista ne verujem dok slike ne vidim.Reci to onima koji tarupaju koji nemaju ni ta kratka kola da napune, a ima takvih vec dosta cujem, na nasu zalost.
A zasto tarupiraju nevidim sta ce sa tim postici ajde da su dali nekome za silazu a ne ovako pa i kod nas ima njiva toliko losih ali nikome nepada na pamet da tarupira!Bilo je godina isto losih gde beracom jedva nakupis bunker do dva na kj pa opet zauvar ali niko nije se pravio pametan pa tarupirao nego se i to malo treba pokupiti ali vazda ima "pametnih"pa im drzava posle bude kriva!Reci to onima koji tarupaju koji nemaju ni ta kratka kola da napune, a ima takvih vec dosta cujem, na nasu zalost.
Dajte slike,nikom nista ne verujem dok slike ne vidim.
Tako ima jedan lik kod nas,kad god je cena psenice mala,on ce nju da iskipuje u Tisu,naravno to se nikada nije desilo.
Situacija je u pojedinim delovima atara kritična ali nemojmo preterivati,kukuruzu i k... nikad nemoj verovati.Izvinjavam se .
tako je pas koji laje ne ujeda samo pričaju a i berač tarupa..Ma dajte! Koje tarupiranje! Niko nece tarupirati, nek skine i 1t/kj opet je bolje nego 0. Ljudi sto imaju stoku silaza je super resenje.
Ma dajte! Koje tarupiranje! Niko nece tarupirati, nek skine i 1t/kj opet je bolje nego 0. Ljudi sto imaju stoku silaza je super resenje.
da nemaju al zima sve pojede..Ja sam juce i prekjuce video nekoliko njiva koje su vlasnici istarupirali.Silazu mogu uraditi oni koji imaju gde da je utrose ali se postavlja i pitanje kakvog kvaliteta je ta silaza,nemaju krave i junad mnogo vajde od celuloze.