KishRobert
Prijatelj Foruma
Ovog puta jesu!Molio bih da se vodi računa o načinu izražavanja jer se nisu stekli uslovi za ovakva izražavanja na forumu!
Da li je lepo lagati?
NIJE!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovog puta jesu!Molio bih da se vodi računa o načinu izražavanja jer se nisu stekli uslovi za ovakva izražavanja na forumu!
Sta reci za ovu susu. Rodjak koji paorise 30 godina, kaze da nikad nije imao losije useve.
Ja se jos nadam da do kraja jula mozemo dobiti KISU (ne mestimicne i lokalne pljuskove)! Prosle god je 1. avgusta palo 40-50l.
Najavjuju pljuskove za nedelju za Segedin i okolinu.No ioni znaju da pogrese ko i nasi, ja cu da verujem onda kadje budem video@ kristal
Za subotu-gde?
Sta reci za ovu susu. Rodjak koji paorise 30 godina, kaze da nikad nije imao losije useve.
Ja se jos nadam da do kraja jula mozemo dobiti KISU (ne mestimicne i lokalne pljuskove)! Prosle god je 1. avgusta palo 40-50l.
To je tacno,i meni je deda pricao za tu godinu.Do Gospojine (28.avgust) sve bilo obrano ("sve"-to malo muke sto je bilo da se obere)Reci cu samo ovo a tice se vremena ..moj deda mi kaze ovakva susna je bila 1952a na jutar kukuruza kratka kola...a ko zna sta su kratka kola zna koliko je to...Nadam se i dalje kisi i da nas to nece , cega se deda seca , zadesiti.
A u to vreme lep prinos je bio dugacka kola na lanac.Reci cu samo ovo a tice se vremena ..moj deda mi kaze ovakva susna je bila 1952a na jutar kukuruza kratka kola...a ko zna sta su kratka kola zna koliko je to...Nadam se i dalje kisi i da nas to nece , cega se deda seca , zadesiti.