Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ce u par dana presuditi sve jer ako nebude kise i tamo gde su se kako tako drzali usevi pokleknuce pod ovakvim vremenom,da li se u nekoj opstini proglasila elementarna nepogoda zbog suse?

Sta reci za ovu susu. Rodjak koji paorise 30 godina, kaze da nikad nije imao losije useve.
Ja se jos nadam da do kraja jula mozemo dobiti KISU (ne mestimicne i lokalne pljuskove)! Prosle god je 1. avgusta palo 40-50l.

Sta reci za ovu susu. Rodjak koji paorise 30 godina, kaze da nikad nije imao losije useve.
Ja se jos nadam da do kraja jula mozemo dobiti KISU (ne mestimicne i lokalne pljuskove)! Prosle god je 1. avgusta palo 40-50l.

Lepo je nadati se ,ali je prošle godine suša počela negde oko 7 jula kad je skoro sav ranije posejan kukuruz bio uredno oplođen.A ove godine dosta ranije počela suša

Reci cu samo ovo a tice se vremena ..moj deda mi kaze ovakva susna je bila 1952a na jutar kukuruza kratka kola...a ko zna sta su kratka kola zna koliko je to...Nadam se i dalje kisi i da nas to nece , cega se deda seca , zadesiti.

Reci cu samo ovo a tice se vremena ..moj deda mi kaze ovakva susna je bila 1952a na jutar kukuruza kratka kola...a ko zna sta su kratka kola zna koliko je to...Nadam se i dalje kisi i da nas to nece , cega se deda seca , zadesiti.
To je tacno,i meni je deda pricao za tu godinu.Do Gospojine (28.avgust) sve bilo obrano ("sve"-to malo muke sto je bilo da se obere)

danas sam slusao neke dedove kako pricaju,valjda ovih dana je mjena,valjda vecina zna sta je to, i ulazimo bez kise u nju tako dok god ona traje kise nece biti...a ona traje gotovo mesec dana,a i turski post pocinje uskoro i isto kazu da kako se udje u njega tako ce biti sve dok on traje...ako je verovati starijima,najebali smo...

Gledam prognozu BBC-a za Beograd nize temperature u subotu-nedelju,a od ponedeljka temperature od 34-42 za Beograd...Ko je ovde lud?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh