Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako li ce tek dogodine pogadjati,kad se ove pasulj osusio.Usta ce jadni gledati.:haha:

idu oblaci na crepaju prvo ako sada ne padne nece nikad

---------- Poruka napisana u 10:52 ---------- Prethodna poruka je at 10:47 ----------

otislo je na istok razbili se o tren oka

Obično do sada kad su najavili padavine svaki drugi dan su odmicali i smanjivali ,medjutim ovo sada su od jutros sa nedelje prebacili za subotu posle podne a i temp u četvrtak i petak su smanjil za dva tri stepena .Videćemo kako bude vreme odmicalo šta će se dešavati. Još postoji nada ."Sad ili nikad "

Kod mene u tri navrata od jutros palo po 10 l po metru duznom kupine. Planiram jos dva puta po 10 litara do mraka, tako sam prognozirao da mogu vremenski da zalijem. Nocas ce sitna kisa padati iz prskalica. Ne uzda se vise Sef u njihova proricanja, kostala su me dzak para ove sezone maline i kupine...

Kod mene ove godine samo vetra nije falilo duva svaki drugi dan ,da sam postavio vetrenjaču za proizvodnju struje proizveo bi više nego EPS.

Jeste,postoje te rakete.
Ne mogu da se setim na kojim olimpijskim igrama su roknuli te rakete i kisa je padala svuda oko stadiona al na stadionu ni kapi.
Bilo bi dobro kad bi kisu sa ovih igara uputili na nas. Ne trazimo mi mnogo,al neka bude malo vise nego sto je do sad palo. :)

Jeste,postoje te rakete.
Ne mogu da se setim na kojim olimpijskim igrama su roknuli te rakete i kisa je padala svuda oko stadiona al na stadionu ni kapi.
Bilo bi dobro kad bi kisu sa ovih igara uputili na nas. Ne trazimo mi mnogo,al neka bude malo vise nego sto je do sad palo. :)

I Švabe su nešto muljale sa vremenom za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu.Danju lepo vreme, noću padala....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh