Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kad sam juče gledao prognozu na RTS ona ćurka kaže sutra nas kiša neće zaobići, ja ne znam za koju oni državu gledaju prognozu

Nema oblaka ni na vidiku,kise ni toliko...Samo vetar pojacava!Jeb... niko realno ne zna da kaze ljudi nema kise do daljnjeg,onaj Todorovic se ziv ne javlja nema ni on pojma.Kad padne prva kisa bice "kao sto smo i najavili u vecini gradova u Srbiji pada kisa,temperatura je prijatna i ovako vreme zadrzace se jos danas" Pa mogu ja da im pisem tekst za prognozu ne moraju ni da mi plate! Procenat uspesnosti im je do 5% a trebalo bi da je preko 50%

Više sreće drugi put :kisa:.......... 2013 god.......... ako nas ne potrefi smaks sveta ................

Stvarno neznam kako ne naprave neke rakete da je grunes u oblak pa da se ispada .Garantovano da tako nesto postoji ,mozda Kimi zna bolje.Kolko danas oblaka proslo ono nista.

Gledam Zapad Rumunije,tj.nas istok padavine samo tako,oblaci se formiraju kod nas i dodju do granice i tamo tutnje...E stvarno treba imati i srece malo!To je vazdusnom linijoj par desetina kilometara od nas,ali jbg...

Ja sam malo iznad vrha strelice i nadam se da me ona crna tačka u oblaku neće potrefiti.Bar da suncokret skinemo.

---------- Poruka napisana u 20:54 ---------- Prethodna poruka je at 20:52 ----------

Ja sam malo iznad vrha strelice i nadam se da me ona crna tačka u oblaku neće potrefiti.Bar da suncokret skinemo.
5p1wn7.png

Jest vala Matiću...
Kod nas u periodu od 19-26.7 svake godine, reeetko kad da kiša ne padne.
Tada su seoske slave,prva je 20.7 a druga 26.7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh