Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vala bas, prosle godine nas i spasla u tom periodu sto je napisao ljusa. tih 6-7dana je padala kao luda, a pre i posle tog perioda nismo je videli. samo sto je prosle godine bilo rezeve vlage od prolecnih kisa, i tada mu pala u pravo vreme za zadovoljavajuci rod...

i sada predvidjaju u tom periodu nestabilno vreme, od 23-29. 07. pokvarice nam seosku slavu:ppozdrav:

Ljušo pomeri slave za tamo negde od nedelje.Nije hitno ali ako može sutra pa da nam padne neka kišica. :osmeh: Inače i ja danas okadio kišomer.Očenaš i sve po redu,samo nisam smeo da idem kod popa da se ispovedim da bi to sve leglo na svoje mesto.

Ljušo pomeri slave za tamo negde od nedelje.Nije hitno ali ako može sutra pa da nam padne neka kišica. :osmeh: Inače i ja danas okadio kišomer.Očenaš i tako te stvarčice,samo nisam smeo da idem kod popa da se ispovedim da bi to sve leglo na svoje mesto.
Nemoj da ideš kod popa,idi kod popadije.
Ja okadio pa ništa.Nešto razmišljam da moj kišomer pošaljem city-jem u Tibet kod Bude,neka ga i on pofajta.
Ako je još neko zainteresovan nek' mi se javi,da podelimo troškove.:osmeh:

Taman bi mogao.Popa otišao da ispoveda raspuštenice po kućama a da popadija ne bude sama u kući da joj se nađem malko.Evo ja se prijavljujem za Tibet ali prvo da vidim hoće li mi uspeti kađenje.

"od utorka do cetvrtka oblacno ali bez padavina,a kupachi ne moraju mnogo da zale jer vec od cetvrtka dolazi lepsi i suncani dani sa temperaturama i preko 35" - jutarni program RTS-a,jutros u 7h...ovde nije ni pisnula,trenutno oblacno ,+20

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh