slobapatrola
Član
ako je verovati iole prognozi,koja govori da od cetvrtka dolazi temperatura od preko34,dzabe ce nam biti kise pogotovo ove od par litara sto pokupi prasinu i pobegne u pukotineeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
auu pa vi u Kukujevcima ste super prosli naspram nas gde nije pala ni 1
Neverovatno koliko tamnih oblaka je bilo i koliko brzo su se pomerali i razbijali...Ovo,postaje smesno!@Lalo iz Banata,Glogonjci,Sandor jel kod vas bilo neke ozbiljnije kise?!Kod nas na svakih sat-sat i po padne po 20-ak kapi krupne kise i oblaci idu dalje...sve u prolazu!
kako da nije,kod njih pliva.Savo nema nista otislo je sve u kNeverovatno koliko tamnih oblaka je bilo i koliko brzo su se pomerali i razbijali...Ovo,postaje smesno!@Lalo iz Banata,Glogonjci,Sandor jel kod vas bilo neke ozbiljnije kise?!
Cujem u pesak bila kisa ,znam da je otislo sve, ali ja sam sejao 26-27 og aprila i tek je poceo oplodnju legla bi mu sad jedna dobra,da popravi situaciju,nije kasno kao nekima...kako da nije,kod njih pliva.Savo nema nista otislo je sve u k
kasno Marko na Kosovo stize...Kise ce biti tek za iduci vikend 20-30l prema prognozama
Zadnje njive sam i ja 1 05 sejao sad je oplodnja a dijabrotike more,ivom bi legla jedna dobra kisa ali tek za petak javljajuCujem u pesak bila kisa ,znam da je otislo sve, ali ja sam sejao 26-27 og aprila i tek je poceo oplodnju legla bi mu sad jedna dobra,da popravi situaciju,nije kasno kao nekima...
Neverovatno koliko tamnih oblaka je bilo i koliko brzo su se pomerali i razbijali...Ovo,postaje smesno!@Lalo iz Banata,Glogonjci,Sandor jel kod vas bilo neke ozbiljnije kise?!
Kise ce biti tek za iduci vikend 20-30l prema prognozama
Niti kapi, bio sam danas i u Padini i na toj relaciji nista palo nije.Neverovatno koliko tamnih oblaka je bilo i koliko brzo su se pomerali i razbijali...Ovo,postaje smesno!@Lalo iz Banata,Glogonjci,Sandor jel kod vas bilo neke ozbiljnije kise?!