Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra će biti kiše samo ne znam tačnu lokaciju,pregovoro su u toku.

Citam da su dali prognozu za EGZIT da dolazi kisa sa grmljavinom u kasnim vecernjm satima.Pa bitan je EGZIT tu nesmu da omanu, a nas sto cekamo kisu nedaljama mogu da lazu i ovako onako .Voleo bih da pada jedno 5 dana cisto zbig EGZITA:osmeh::osmeh::osmeh:

Stiglo :ppozdrav: Videćeš da ću pogoditi.Ja nisam ko ovi naši prognozeri.Ja samo na 24 sata prognoziram a i obaveštavaju me iz pouzdanih izvora.

Ne znam ni sam,došao iz pravca Adaševaca...idem da tražim dugačke gaće i veliku lopatu.

Znači sa Zapada stiže zahlađenje.Čuo sam se danas sa Dr.Mr.studentom i ništa mi nije spomenuo oko vremenskih prilika.Kanda je zaboravio da pogleda kroz prozor.Samo ja ne znam šta ću.Najnovije herojke mi progrizao miš.

Izgleda njemu ne smeta ova vrućina,nit se jedi za kuruze...mora da se mresti opasno.
Inače kod nas dune na momente neki hladan vetrić.

Ja odoh da zalijem stomak. Veceras neki kriza parti, rakije 50, piva 80 dinara.... Taman cu da prespavam do zahladjenja...

396660364045903605518100.jpg
[/IMG] lako je njima,nemaju snega :haha:

:haha::haha::haha:

Kažu a dal opet la.....????Inače duva hladan vetar nije se mogla popiti kafa vani. To je sve od onoga snega iz Laćarka od @ljusa@...

Evo satima gledam sve moguce prognoze i simulacije na internetu i nijedna jedina ne pokazuje da ce danas biti kise. Pojma nemam o cemu govore ovi na TV-u?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh