Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je bogami pakao od vrućine.Noćas i jutros pade dobra kap ali izgleda samo u gradu, malo dalje kao da je nije ni bilo, a koliko sada vidim prestoji nam jo jedan dan bez kiše i tako dalje ...

Kad smo vec kod kise poceli becarce.ja bi da dodam nije meni nije meni do kise sto je preterano volim,vec sto to evri padaju sa neba.Gde padne bice para a gde ne samo gubitak,em para em truda em zivaca .Nije u utemi ajd da dodam,jedan mi komsija danas zalivo nesto u ritu i i sipo benzin u upaljenu pumpu za zalivanje verovatno tomoska ,i pukne najverovatnije rezervar i oprzi ga fest ,hitno prebacen na hirurgiju.Nije se jadan ni snasao da skoci u kanal a kanal 3 metra od njega.

Muke su to...Kad onaj od gore nece,protiv Boga se ne moze! Danas koliko gledam nece ni oblaka biti nad Srbijom a ne pljuskova u popodnevnim casovima,muka mi vise od RTS i njihovog izvestavanja!Treba otpustiti nesposobnjakovice, i zaposliti par ljudi sa foruma :)))

Ovi na RTS-u kao papagaji, danima ponavaljaju moguci pljuskovi u popodnevnim casovima, od tolikog ponavljanja pogodice se da jednog dana i bude padavina u popodnevnim casovim.

Takva ti je letnja prognoza svake godine . U brdima mogući pljuskovi u poslepodnevm časoma, a u ravnicama pakao.Frontalni premećaji nemaju snage da dodju dalje od Istre iGorskog kotara. Evo oba ova što je bio za četvrtak i za nedelju isprde se malo po Hrvatskoj i preko mene prelaze samo šuplji oblaci.A nešto što se i napravi lokalno padne na neku planinu.Rekao je davno jedan čovek :"molite se svi kiši do Gospojine a ja ću posle Gospojine sam."

Ma vise i ne razmisljam o kisi,ocigledno je da mi koji je nismo dobili do sada,i sada da padne nece mnogo koristiti.Pocinje da me vise nervira od nasih lopova,oprostite politicara.

Dobice kisu sever Vojvodine sutra,prekosutra a mi nista...Tako je bilo i tako ce i biti,nista novo!Bosna nam daleko,Madjarska jos dalje...A iz Rumunije ni jednom ove godine nije dosla,sve sa Zapada i Severa...

Temperature za sutra
t2m_24.png

Kako ovi prognozeri stalno maše i menjaju svoje iskaze u vezi vremenske prognoze ja sam digao ruke i više se uopšte ne nadam kiši.Sve je otišlo u Honduras.

Kad god pogledam prognozu uvek je moguca kisa prekosutra,i ja sam resio da vise ne gledam pa nek padne kad hoce.

A sve je moglo drugacije biti.

ZA GREŠKU U VREMENSKOJ PROGNOZI DO TRI GODINE ZATVORA!
Beograd, 18. jun - izvor Be92, Nevladina organizacija koju čine meteorološki eksperti koji nisu zaposleni u državnim institucijama, prelomila je na svom poslednjem sastanku ideju koja im se vrzmala po glavi već godinama - uputila je zahtev Skupštini Srbije da donese Zakon o pogrešnom predviđanju vremenskih prilika u Srbiji.

Da smo mi prognozeri garantovano bi neko od nas završio u prdekani a pošto su u pitanju temo neki nema veze ako pogreše,kiše ne treba uopšte,sve je u sjajnom redu,temperatura jedva da prelazi 40 stepeni...Jedna velika razularena banda i ništa više.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh