Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@savato
Sta mislis,da li ce i nas zakaciti neke padavine,posto smo u blizini Vojvodine :osmeh: ,samo 2-3km od Save?!

@Dragan

I bolje....video bih te dal bi se podmevao da ti je pogodilo i uništilo sve što imaš.

Krivac za izostanak superćelije je ona nenajavljena oblačnost iznad Italije koja nas je prekrila i onemogućila jake razvoje...da nije bilo tako pevalo bi se o jučerašnjem danu 5 dana na televizijama.

@Dragan

I bolje....video bih te dal bi se podmevao da ti je pogodilo i uništilo sve što imaš.

Krivac za izostanak superćelije je ona nenajavljena oblačnost iznad Italije koja nas je prekrila i onemogućila jake razvoje...da nije bilo tako pevalo bi se o jučerašnjem danu 5 dana na televizijama.
Kimi tvoja predvidjanja za kisu u J.Banatu su ... Vec sada ima dosta oblaka i sunce se ne vidi...Temperatura oko 31 stepen

---------- Poruka napisana u 16:47 ---------- Prethodna poruka je at 16:40 ----------

@savato
Sta mislis,da li ce i nas zakaciti neke padavine,posto smo u blizini Vojvodine :osmeh: ,samo 2-3km od Save?!
Ako Bog da trebalo bi i vi da dobijete nesto...Vi ste sinoc imali priliku za Bosanski oblak ali nije stigao do vas verovatno...

Ma mismo ovde baksizi danas bio u Zitištu da vidim neke jagode za rasad kad ono na putu u jarkovima stoji voda i kaze mi drugar dasu dobili lepu kišu a kukuruzi naspram naših fenomenalni kodasu u najboljoj godini nije mi jasno kako al prosto da čovek nepoveruje

293xbw8.png
[/IMG]

Ako nas opet obidje. . . idem da bacim popu u vodu. . .

Ma što ova suša i temperature utiču i na evoluciju, dobiće mi svinje peraja i škrge .... a možda bude i korist od toga, možda će smeti da se jedu i u postu ...:svinja:

777cg.jpg

Cuo sam jos jednu dobru salu na svu muku od mog komsije. Pitaju ga da li zaliva kupinu a on im kaze. Zalivam, kap po kap. Oni ga pitaju: Imas sistem? A on: Ma jok, suzama... Placem od muke...

Mi smo od Djurdjevdana bez kiise znaci bukvalno 2 meseca niceg , ,ada da napomenem dobili smo i novog popa pre 10 dana .Mediutim opet nista.

Mi smo od Djurdjevdana bez kiise znaci bukvalno 2 meseca niceg , ,ada da napomenem dobili smo i novog popa pre 10 dana .Mediutim opet nista.

A da malo popu prenovite. . . ? ? ? Malko da ka okupate :riba:

Inace po becarcima je poceo da se povlaci jedan. . . kaze ovako

U Vojvodini kukuruzi mali,
ao paori al ste najebali :haha:

Kod nas sinoc posle one slabe kise, oko 1 cas, prava provala oblaka koja je trajala vise od jednog sata. Nama kisa vise ne treba neka ide severno.:kisa:

Oce li roknuti danas koja kap? :)
Mogla bi pasti...
Vise verujem vama,nego ovima sa tv-a sto samaraju svakog dana.

Da nije smesno bilo bi tuzno.
:)
Pasce...mora pasti.
Jedna,onako fina. :)

---------- Poruka napisana u 20:39 ---------- Prethodna poruka je at 20:36 ----------

Ne znam gde mi je onaj crep sto sam odonomad skido sa supe.
Nego,koja je cena zice po kvadratnom metru u Avganistanu?
Cuo sam da od sledece nedelje Modric prelazi u Rel Madrid,a vidim i Liverpul lepo napreduje.
Znas kao,odlepili svi,pa u ovoj temi vide da vise ne vredi pricati o kisi :) pa prica ko sta stigne i sta mu prvo padne na pamet. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh