Danas dan prošao bez kiše. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mora da iz rumunije ide , kod mene samozoran_vs je napisao(la):ovde kod mene trenutno bez kise ali se nebo crni

Ljudi sta da radimo,jel kosite drugu detelinu? 
nemoramo da brinemo nista ovi nasi politicari ce opet da sazovu sjednicu kriznog staba za predizbornu kampanju a poplave to nespada u njihov resor.

zemo jel i kod tebe bila poplavapoljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Blago nama evo u BL ponovonemoramo da brinemo nista ovi nasi politicari ce opet da sazovu sjednicu kriznog staba za predizbornu kampanju a poplave to nespada u njihov resor.
kakv zalazak pa nije veceKengur je napisao(la):I po obicaju zalazak sunca![]()
ovde dosli neki oblaci iz pravca Opova i doneli neku sitnu (hvala Bogu)
i sad prestala , a padala jedno 10-15 min valjda vidi i ona da nije pozeljna u skorije vreme........... 

IMT-550 je napisao(la):kakv zalazak pa nije veceKengur je napisao(la):I po obicaju zalazak sunca![]()
ovde dosli neki oblaci iz pravca Opova i doneli neku sitnu (hvala Bogu)
i sad prestala , a padala jedno 10-15 min valjda vidi i ona da nije pozeljna u skorije vreme...........
![]()
ima 2 znacenja 

Fala vi veliko Lalo , jos ja se vracam iz polja bio u obilasku i sve gledam prema "TEBI" i vicem ajde Dunave odvuci jedan deo a drugi nek ode za Crepaju i da znas da je otprilike tako i bilo nije ni 15 minuta sastavilo nesto sitno sve , valjda kraj oblaka......Lala iz Banata je napisao(la):To smo vam mi poslali.![]()

onako.....