Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisam je startovao,sta bi ti da oteram mladu i ambicioznu devojku pa da se sa tobom dopisujem :haha: :haha:

Ovo g*** opet pada,pogresna prognoza napadalo kise do kolena... :udri: :udri:
Post je spojen: [time]1275397800[/time]

Ovo g*** opet pada,pogresna prognoza napadalo kise do kolena... :udri: :udri:

Џентлменски потез,NorthARMY. Хвала :cao: (и не брини,ова млада дама уме да покаже зубе кад треба).

Свима желим пријатан дан (у вези са временом је N.A. немој да ме лансираш са теме ::namigivanje:spavam: и одох да учим. :ppozdrav:

П.С. @Attila M. насмејао си ме за цео дан,сад ће лакше да се учи. Поздрав

Vesti danas:

U Zmajevačkom ataru se zbog obilatih kiša desio dosad nezapamćeni pomor žaba. Mesto katastrofe je obišao i predsednik Srbije, Boris Tadić. U razgovoru sa vidno potrešenim paorima, predsednik Tadić je izjavio svoje najdublje saučešće i ujedno obećao da će država sufinansirati ponovno požabljavanje atara sa mnogo izdržljivijom sortom žaba uveženih iz Italije. Paori su se na dostojan način zahvalili predsedniku Tadiću na brizi i nakon prikladnog kulturnog programa domaćinski su počastili predsednika ručkom na čijem meniju su se kao specijalitet našli upravo žablji batci.

P.S. Veoma mi je drago što sam uspeo da te nasmejem, Mašo! :D Treba neko da održava moral ovim forumašima, baš su se skenjali od ove kišne sezone... :haha:

NA: sad sam postao ljubomoran! Prase jedno neverno! šmrc!! :haha:

Verujem ja da si ti samostalna i borbena,jer samo kao takva mozes opstati na selu. :cao:

Evo dosao mi drug,ima da se raspisemo kao ludi tj ja cu da pisem a on ce da broji kapi kise koja opet pocinje... :udri: :udri:

Joooooooj malom je baš krenulo danas! Kakvi komplimenti! Mašo bre! Pa ja bi se iz ovih stopa zaljubio u njega - vragolana rečitog!!! :haha:

Evo, sad se i vetar pojačao... ::namigivanje::

Attila M. je napisao(la):
Joooooooj malom je baš krenulo danas! Kakvi komplimenti! Mašo bre! Pa ja bi se iz ovih stopa zaljubio u njega - vragolana rečitog!!! :haha:

Evo, sad se i vetar pojačao... ::namigivanje::
Pa vidis da treba zube da pokazujemo

Да нисам заузета,апсолутно безусловно бих га запросила истог момента :osmeh:
Срећно са куцкањем матурског N.A. (мени је то најмрскији посао) :cao: и буди нежнији према Атили,видиш да си му сломио срце :haha:

Овде се ветар утишао,али киша опет појачава ::namigivanje::

E vidiš, NA? Da se ja nisam upleo u ovo tvoje šarmiranje i gugutanje, badava bi ti gubio vreme! A ovako si odma saznao da je devojče zauzeto pa možeš da koncentrišeš svoje napore na drugo mesto! Eh, i onda kažu da se samo žene razumeju u ljubavne igrarije! :haha: (Inače mi dođeš gajbu piva što sam te spasio blama :p I znaš šta još?? Sad te opet imam samo za sebe! :haha: Fala i tebi, Mašo! Baš si srce od žene! :D :ppozdrav:)

Ova vetruština baš neće da se umiri!

Нема на чему,Атила,одмах сам ја видела да тој љубави граница нема,и да нема сврхе било шта покушавати :haha:

Киша (најбитнија ставка!) која је управо престала,на колико,видећемо ::namigivanje:: не смета лењивцима у стану да се ухвате књиге... Поздрав до вечерас :ppozdrav:

A daaaaaaj, Mašooooooo! Ostani još pet minuta! Treba mi još samo par motika zemlje pa da ga skroz ukopam! :haha: :haha: :haha:

Ima da me NA oduva sa foruma kao ovaj vihor što piči napolju! ::namigivanje::

NA imam za tebe jedno pitanje

Posto i ti imas bezicni,ako znas reci mi zasto nece googl da mi otvara Gmail.Navodno ne moze da uspostavi vezu sa serverom, a ovako pretrazivac radi Ok.Jes video kakvu sam sliku stavio za avatar.
Imali to veze sa vremenom, mislim na Gmail. ::pomoc:;

Kengur je napisao(la):
NA imam za tebe jedno pitanje

Posto i ti imas bezicni,ako znas reci mi zasto nece googl da mi otvara Gmail.Navodno ne moze da uspostavi vezu sa serverom, a ovako pretrazivac radi Ok.Jes video kakvu sam sliku stavio za avatar.
Imali to veze sa vremenom, mislim na Gmail. ::pomoc:;
Hoce gmail da zeza ako imas iste lozinke recimo po forumima fb i tako probaj to mene je to zezalo .A mene bezicni zeza samo kada duva vetar posto su signali pravoliniski

:D

Ma ovih dana kako se ovo vreme pogorsalo, nece da mi otvara Gmail.Stavim da ucitava dogura do nekih 6% i pukne, navodno ne moze da uspostavi vezu sa serverom.Inace veza je ponekad toliko ocajna, treba da bude oko 64KB-s a ja u proseku imam 10KB-s.Jedva i osnovni google ucita.Bitno je da forum otvara kako treba.Proce i ovo nevreme, samo da nam je forum ziv. :bravo:

Stvarno ne znam sta da radim.Podigao sam i novu Operu, na google chrome isto ne ide gmail, i opet nece.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh