Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Маша je napisao(la):
Е,баш ти завидим. Ја сам до краја јуна у Београду,због испита..нема ни травке и животиње на видику. :spavam: Драже ми је бити у води до колена,киснути на пашњаку,него из стана гледати сив град.. Тако да,моје пиво чека рад..по киши или сунцу,није важно. :cao:
Veruj mi da je i meni jako dosadno,ja sam zavrsio srednju ovih dana i uzasno se dosadjujem pa mi svaki rad prija.

Nego vas ne kapiram sto kukate na hladnocu?? Ja otvorio prozor sobe i u majici kratkih rukava... :D
Post je spojen: [time]1275395142[/time]
Е,баш ти завидим. Ја сам до краја јуна у Београду,због испита..нема ни травке и животиње на видику. :spavam: Драже ми је бити у води до колена,киснути на пашњаку,него из стана гледати сив град.. Тако да,моје пиво чека рад..по киши или сунцу,није важно. :cao:
Veruj mi da je i meni jako dosadno,ja sam zavrsio srednju ovih dana i uzasno se dosadjujem pa mi svaki rad prija.Treba uskoro da mi dodje drug da mu kucam maturski i pisem,bar neka obaveza... :osmeh:

Nego vas ne kapiram sto kukate na hladnocu?? Ja otvorio prozor sobe i u majici kratkih rukava... :D

Samo da vec jednom grane to :cool: jer ubi me ovo sedenje za kompom.Jos sva sreca :sreca: postoji ovaj forum pa mogu da nesto pametno posecujem, a i net me zeza posto je bezicni pa mu smeta oblacnost,kisa i dr.

И код мене отворен прозор,и ја у мајици кратких рукава....само имам и вунени прслук преко :haha:

Тако треба ::svaka cast:: Знаш како кажу: "Да девојке воле плочице,спавале би у купатилу" :haha:

North ARMY je napisao(la):
Маша je napisao(la):
Veruj mi da je i meni jako dosadno,ja sam zavrsio srednju ovih dana i uzasno se dosadjujem pa mi svaki rad prija.

Post je spojen: [time]Tue Jun 1 05:25:42 2010[/time]
Veruj mi da je i meni jako dosadno,ja sam zavrsio srednju ovih dana i uzasno se dosadjujem pa mi svaki rad prija.Treba uskoro da mi dodje drug da mu kucam maturski i pisem,bar neka obaveza... :osmeh:

Jesam li ja pijan pa vidim duplo... :sta: :sta: :sta: ili je naš glavonjamoderatorlokatorzajebant napisao dvaput isto? :haha:

Hahaha ta ti dobraaa :haha: :haha: :ppozdrav:

Kisa stala,sad samo vetar duva.

Nisi pijan,nego globalni ima wireless pa ima seksualnih problema,je** ga vetar koji je pomerio antenu.

North ARMY je napisao(la):
Nisi pijan,nego globalni ima wireless pa ima seksualnih problema,je** ga vetar koji je pomerio antenu.

Dobro, dobro de! Nego ja se već uplašio da sam ga preterao!
Znači... mogu da nastavim! :ppozdrav: :haha:

A ti kaži vetru da koristi zaštitu! :haha:

De da nastavis,mislis da svi zajedno odemo u off kad smo vec poceli :haha: :haha:

Masa je jedna od retkih dama mladje populacije na forumu,kolege molim vas za malo....postovanja. :D

Ala je tmurno kao da ce opet kisa.

P.S. Moji postovi imaju veze sa temom,u svakoj poruci spomenem neku vremensku priliku. :haha:

Lepo nas ti učiš kako da se ophodimo prema nežnijem polu, Kišni čoveče! Devojka tek došla a ti je već startuješ! :nono: :haha:

(Usput, i ja sam spomenuo reč kiša, tako da... Ma držim se ja teme kao polupijan gelendera!)

Vremenske prilike
vreme sutra slicno danasnjem ako se ne pokvari
Post je spojen: [time]1275397776[/time]

(Usput, i ja sam spomenuo reč kiša, tako da... Ma držim se ja teme kao polupijan gelendera!)
Dovoljno je da kazes kisa a za ostalo nema veze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh