Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kiraj je napisao(la):
peto1 je napisao(la):
@ cika_jova

Nisi jedini koji lozi 1 Juna. To jos nije bilo otkako znam za sebe.
Izgleda da stariji ljudi imaju slabije pamćenje.Pre tri ili četiri godine ,jest da nije bio 1 jun nego malo višlji datum sam morao da palim peć pošto je bilo hladno ,možda hladnije nego sada.Verovatno se neko seća toga ?Bilo je i ranije godina da naidje hladan talas obično krajem maja.

Moguce to ide sa godinama, onda smo bili mladi pa nismo osetili a sad nam svaka dlaka smeta. :haha:

2j4u8fa.gif

kiraj je napisao(la):
peto1 je napisao(la):
@ cika_jova

Nisi jedini koji lozi 1 Juna. To jos nije bilo otkako znam za sebe.
Izgleda da stariji ljudi imaju slabije pamćenje.Pre tri ili četiri godine ,jest da nije bio 1 jun nego malo višlji datum sam morao da palim peć pošto je bilo hladno ,možda hladnije nego sada.Verovatno se neko seća toga ?Bilo je i ranije godina da naidje hladan talas obično krajem maja.
Prestala pre nekih sat vremena,nego i ja sam danas morao malo da dignem temperaturu u sobnoj atmosferi,sto znaci lozio malo popodne.Nego bas danas pricam sa jednim prijateljem o ovom vremenu i kaze on da je pre 6-7 godina ako se nevaram u vreme kad se prskala soja posle setve a pre nicanja znaci I ili II dekada aprila pao sneg na nekih 20-30 min ali se preko noci otopio ali Sneg u Aprilu...... :haha: :haha: :haha: :cao:

@ galki

Bolje sada da se druzimo, jer kada se steknu uslovi za rad na njivama ima da se razmilimo i razbezimo,jer kada dodjemo do vremena radice mo sve na vrat na nos jer su se poslovi jako nagomilali.
Posao ceka, a vreme ne da :zli:

Tek predvece cemo se moci informisati o zbivanjima u belom svetu

nikt je napisao(la):
И ово треба узимати у обзир за временске прилике и прогнозу 2010 годину.
Од 100 година у Војводини, само је 17 погодно за пољопривреду, 51 је сушна, а 32 се воде као поплавне.
Шта ја ово написах 02.01.2010.!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh