Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kod nas od ka je počela oko 18 časova ne prestaje, ili lije ili pada. Nekad je kiša u maju-junu blagoslovena, a sada :zli:

Kod nas bre pada od sinoć, maltene nije ni prestajala, osim za kafe pauzu... Ja kišomer više i negledam.... Danas smo ceo dan čistili jendeke na ulici da kišnica ima gde da odcuri...

Meni je u subotu od one kiše voda ušla u plastenik , nije nešto mnogo , ali je blato u pola plastenika , a sad nema sunca da se osuši , onda sam u nedelju kopao kanal da odvodi tu vodu , a danas gledam u podrumu se već polako primećuje da je vlažan beton dole na podu što znači da ako nastavi ovako da pada do petka mogu u podrumu da :pecanje: :udri: :udri:

nyftsg.jpg
vak je to kod mene, i jos pada i nemisli stati...........

Требало би,можда,тему преименовати у "Временске неприлике у 2010. години"... :kisa:
По свему судећи,лето ће нам бити умерено сунчано (гране по који зрак),местимично ветровито (како где ошине),и непрекидно кишно-бљузгаво-нерадно. Једино ће проценат Јелена (или Лава?) у ваздуху,бити у порасту. :ppozdrav:

Баш вала... То ја,сама себе,покушавам нечим "утешити",јер и ко је био нормалан,од овог времена је морао полудети до сад... :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh