Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako pada ovako nešto još nisam video mrak :udri:

ko kaze da mi ovde na vrhu ne plivamo od sinocne provale oblaka jutros prava jesen sa obilnim padavinama naravno pada još :zli:

kod mene su javili 88 litara po kvadratnom metru a prije tijedan dana je palo 95 litara i to je katastrofa, uh ovo je vrijeme za popizditi, a i tko bi nama seljacima ugodio kad pada nevalja kad nepada jos gore, :haha: :haha:

U Valjevu sija sunce i 30 stepeni... Kise nije bilo mesec dana... :cool: :cool: :cool: Salim se naravno... U malinjake ne mozemo da udjemo a lastari oklopili rod, malina pocela da rudi... Nasta li ce ovo izaci samo bog zna.... :zli: :zli: :zli:

tomybrzic je napisao(la):
kod mene su javili 88 litara po kvadratnom metru a prije tijedan dana je palo 95 litara i to je katastrofa, uh ovo je vrijeme za popizditi, a i tko bi nama seljacima ugodio kad pada nevalja kad nepada jos gore, :haha: :haha:
Bolje kad ne pada, onako bar bude kolko-tolko, ovako ako nastavi nece biti nista. :udri: :udri: :udri:

Bogami i kod nas sitno pa sad jedan dobar pljusak tako da mislim da sam završio špartanje što sam uradio -uradio a što ne to ću dogodine :haha: susedi najavljuju ovakvu čitavu nedelju ::lose::

Lala iz Banata je napisao(la):
tomybrzic je napisao(la):
Bolje kad ne pada, onako bar bude kolko-tolko, ovako ako nastavi nece biti nista. :udri: :udri: :udri:
Tacno tako kad je susa,sve ce da da rod manji-veci ali ce da rodi,a kad ga voda udavi nema nista....... :zli: :nono: :udri: ::lose:: Jos uvek nesto rominja ...... :kisa:

Prognoza za Novi Sad za jun mesec, opet ce biti malo :kisa: malo :cool:
ixf5o9.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh