Nije bas stoposto sigurno, ali uglavnom dosta je korisno i meni mnogo pomaze.dukej je napisao(la):Ja zbog tog interneta i vremenske prognoze nisam oparao kukuruze.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas stoposto sigurno, ali uglavnom dosta je korisno i meni mnogo pomaze.dukej je napisao(la):Ja zbog tog interneta i vremenske prognoze nisam oparao kukuruze.![]()

šandor je napisao(la):Od 13. jula stiže pravo leto temperature preko 35 stepeni.
Po meni ove obilne kiše su dobrodošle jer proleće je bilo mnogo suvo i barem ćemo imati rezervnu vlagu kao što kaže cicimoric za letnje dane kada će temperature preći i 40 stepeni. Samo nije valjalo ovo vreme za žito i nikako da završimo ovu žetvu 2009.
,LETO SVE MILIJE. Znaci li to da nam je pravog leta ostalo jos 25 dana? Ne znam,ali ima tu neceg. Molim se samo da jesen bude bar suva.

ja taman idem na morešandor je napisao(la):Kod mene palo 15 l i trenutno pada . Od 13. jula stiže pravo leto temperature preko 35 stepeni. ( Odoh ja na planine)