Jel sa špicem?Свежа информација, ако коме устреба: у зрењанинском "Агротехникому" дански "Молбро" раоник за УН 400 даску са одвојивим длетом/шпицем кошта, који динар мање или више, 5600 динара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel sa špicem?Свежа информација, ако коме устреба: у зрењанинском "Агротехникому" дански "Молбро" раоник за УН 400 даску са одвојивим длетом/шпицем кошта, који динар мање или више, 5600 динара.
Пакет аранжман - раоник и шпиц коштају заједно колико сам написао. Сам шпиц кошта нешто мање од 900 динара.Jel sa špicem?
Ја их нисам видео "очињим видом", већ видим да су ми близу, па могу и да скокнем за њих до орања. Гледам, "Молбро" је у питању, па мислим - не мож' да буде лоше, ал' ето ти си имао прилике да направиш поређење "уживо" њих и оних из Сирига ("Премиум партс"?). Надам се да ће бити некога да пренесе своја искуства из праксе са овим данским, јер их овде нешто много нису ни помињали.Meni licno se ne svidjaju ti iz Zrenjanina.Ko da ih mala privreda pravila.Bolji su u Sirigu u mikronu
Moja greška pri kucanju, mislim na Molbro raonike.Рођени, да не буде забуне - имао си позитивна искуства са овим "Молбро" раоницима или то пишеш о онима из Сирига, које је помињао Никола у посту изнад?
Uzimao sam ja orginal kod njihJel uzimao neko izmenjive vrhive raonika za vogela u plamen becej? Uzeo sa sada prvi put, ima na njima broj i pise frank, ali mi nesto jako tupi vrhovi.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока