Vogel&noot soil solutions

Иако их користиш само једну сезону и не постоје две године када је исто орање, да ли ипак имаш неки осећај у вези отпора плуга са и без тих ножева и уопштено, да ли иза њих остаје уредно одсечена пластица, без одроњавања?
Imam to ali na lemkenu , neki zovu i cistac brazde, kupio polovni i sa tim sam ga i kupio, da li se teze ili lakse vuce , pretpostavljam isto. Ne radi kao pravo crtalo jer je nekoliko cm ispod povrsine zemlje. Ali ima jednu dobru osobinu imam jednu njivu kraj vocnjaka oraha i lakse presjece zile i debljine 10cm.

Koja je realna cena za plug Vogel Noot L950 dve brazde sa točkom i deflektorima, 2012 godište u odličnom stanju?

Evo za 1500
dc2bfe29679a3d73d4a4f01cdd41945c.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Meni se čini da ravnjaci teško idu, ali ako može da se dobije toliko za L-a, onda i ja stavljam našeg M-a u oglase. Još je i brazdu više.....

Siniša koji plug imaš, 4 glave? I kako idu veličine na ovim vogelima ravnjacima, ako neko zna nek napiše!

Siniša koji plug imaš, 4 glave? I kako idu veličine na ovim vogelima ravnjacima, ako neko zna nek napiše!
Vogel not 4 brazde ravnjak puna daska M950, nije nov,nov,nov ali je u fullu fullova. :ROFLMAO: A ovo za veličine imaš na netu objašnjeno u detalje. Sve u svemu L je niski klirens a M je visoki klirens. Razmak im ide čini mi se od 85 do 115cm bez obzira na visinu pluga.
Ja sam ozbiljan kupac za ravnjak 4 brazde ,samo da je visina preko 70 i izmđu radnih tela preko 90..

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Ovaj moj bi trebalo da je 80cm visine (ili je 78... e jbm ga,nzm, ću proverim) a razmak između tela je 95cm sigurno. To se odmah vidi po oznaci 950 (mm).
L950 visok klirens prosle godine prodat u palanci za 2000€

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Za 2000e ga trpam u auto prikolicu (ako može da stane) i do 100km dajem prevoz skoro za dž. Samo na gorivo i putarinu bi naplatio.
----------------------------
Od opreme mislim da ima sve. Crtalo, gumeni točak (imam i originalni meNtalni, pa ko se za kojeg odluči) predplužnjaci, deflektori. Ne radimo s njim 2 ili 3 god., tako nekako. U principu plug Bog Bogova, ali je ravnjak. Mogu da okačim slike ako nekoga zanima.

Ако глава плуга иде ка ораном гледајући плуг од назад у бразди повећава се захват ако иде ка не ораном смањује се...надам се да сам у праву?

Nazad
Vrh