Kad nam zao da preko grede stavimo jos jednu cev,da izbegnemo ovo,kad vec znamo koliko su na tom mestu svileni...kako ste odradili?samo zavarili ili i ojacali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad nam zao da preko grede stavimo jos jednu cev,da izbegnemo ovo,kad vec znamo koliko su na tom mestu svileni...kako ste odradili?samo zavarili ili i ojacali?
Ja mislim da je obrnuto resetkasta glava u svim uslovima pravi manji otporjeste da nisi mene pitao,al ovde je zakacen za 1025,bar deluje od nazad sa slike.pogotovo ova resetkasta daska u uslovima prevlazenosti zemljista je zlo...pravi jako veliki otpor i...eto ishoda.
Isprobano...bar nas kraj...kad je suvo ok,verovatno da malo lakse ide,ali kad se okisa...e to su muke vuci.prijatelj jedan cim se okisa otkacuje resetkastog,kaci klasicni i nastavlja oranje.Ja mislim da je obrnuto resetkasta glava u svim uslovima pravi manji otpor
Koji ga traktor vukao?
Dali ste 1000 eura za novu?Vukla ga je 820-ka, i eto, plug ima jako lepu karijeru rada, s njim se oralo i po mrazu, snegu i slicnom, sarafi su cesto pucali, jer je orano bas svasta. jedne sezone je prekoo 10 kj poorano s njim i 1025 ali samo s 2 glave, i to jedva. onda znate kakvo je to mucenje i pluga i traktora.
Greda ceka na varenje, moramo ju prvo izravnati, a na njeno mesto je stavljena nova i posao je nastavljen.
Vogeli su bili dobri plugovi dok su se radili u Austriji, ovi iz Mađarske im nisu ni do kolena a Bečejski se tek trebaju dokazati.
Koliko ja znam AgroTech i Almex su direktni uvoznici iz Autrije Vogel plugova za Srbiju.