Vogel&noot soil solutions

jeste da nisi mene pitao,al ovde je zakacen za 1025,bar deluje od nazad sa slike.pogotovo ova resetkasta daska u uslovima prevlazenosti zemljista je zlo...pravi jako veliki otpor i...eto ishoda.

Koji ga traktor vukao?

Vukla ga je 820-ka, i eto, plug ima jako lepu karijeru rada, s njim se oralo i po mrazu, snegu i slicnom, sarafi su cesto pucali, jer je orano bas svasta. jedne sezone je prekoo 10 kj poorano s njim i 1025 ali samo s 2 glave, i to jedva. onda znate kakvo je to mucenje i pluga i traktora.

Greda ceka na varenje, moramo ju prvo izravnati, a na njeno mesto je stavljena nova i posao je nastavljen.

Vogeli su bili dobri plugovi dok su se radili u Austriji, ovi iz Mađarske im nisu ni do kolena a Bečejski se tek trebaju dokazati.

Vukla ga je 820-ka, i eto, plug ima jako lepu karijeru rada, s njim se oralo i po mrazu, snegu i slicnom, sarafi su cesto pucali, jer je orano bas svasta. jedne sezone je prekoo 10 kj poorano s njim i 1025 ali samo s 2 glave, i to jedva. onda znate kakvo je to mucenje i pluga i traktora.

Greda ceka na varenje, moramo ju prvo izravnati, a na njeno mesto je stavljena nova i posao je nastavljen.
Dali ste 1000 eura za novu?

68000 dinara. da budem precizan. Imamo jos dosta oranja i nismo hteli stajati dugo, pa je to jedan od razloga.

Samo su im kancelarije i predstavištvo tamo,I ja na mom sam dobio sve papire iz Austrije na (nemačkom)a napomena da je plug proizveden u Mađarskoj I kontrolni list kvaliteta na (mađarskom).

Treba shvatiti jednu stvar - svi, ali apsolutno svi plugovi se SKLAPAJU u fabrici u Mosonmagyaróvár-u. Inače, ja sam prezadovoljan sa ovim plugovima.

Vogel & Noot Mezögépgýar Kft. / Ungarn
Produktion aller Pflüge und Packer

Vogel & Noot Mezögépgyár Kft.
Úttörö u. 43.
H - 9200 Mosonmagyaróvár

Svi plugovi se proizvode u Mađarskoj.
Lala je bio brži.

Nazad
Vrh