lazarmatic
Član
ispada da permanit znaci da nije vario ili..?konkretno me interesuje Euromat Permanit S1050 ali nesto slabo ima na netu o njemu. izgleda da je malo stariji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ispada da permanit znaci da nije vario ili..?konkretno me interesuje Euromat Permanit S1050 ali nesto slabo ima na netu o njemu. izgleda da je malo stariji
Greda je 100x120x10 mm. Na L950 i na obrtaču LM 1020 je greda 80x120x8mm.Lalo koje dimenzije je greda(sirina-visina)?kod mene na l 950 deluje slicno,na M seriji je sira dosta,a debljina grede na oba pluga je ista,i to me je bas zacudilo...
Ima Vario plugova koji nose oznaku Euromat Permanit(materijal od kog su napravljeni, tj. čelik), dok Euromat plugovi, bez sufiksa Permanit uopšte nemaju podešavajući zahvat, svi su sa fiksnim.koleza, kada se proizvodio? jbg, nisam nasao ni jedan permanit a da je vario
aj ako nije problem malo vise o materijalu i oznakamaIma Vario plugova koji nose oznaku Euromat Permanit(materijal od kog su napravljeni, tj. čelik), dok Euromat plugovi, bez sufiksa Permanit uopšte nemaju podešavajući zahvat, svi su sa fiksnim.