Vogel&noot soil solutions

Zna li neko za čega služe one vile na ovom plugu? Možda kad se zaguši ili??? :sta:

24pbgio.jpg
Nosi vile kao argument da on bolje ore,ko ne poveruje... :osmeh:
Zar i na Kejsa ide ona nalepnica od samo 30? :svinja:

Pozdrav Radne kolege, zanima me da li neko zna nesto o ovom plugu,svesto znam je da je 12 inch, kupio sam ga neki dan ali nisam jos nastelovao plug da fino ore, samo sam uspio da zakacim i pokusam da li moze da vuce moj traktor, inače nisam nikada imao do sada ovakav plug obrtač, čitajući po forumu obrtači su odlični, ali ovakvog jos nisam nigdje vidio :ppozdrav:

25f6c9g.jpg
28ushhi.jpg

Jel moguce da je crtalo za vogela 200 evra,posto u oglasima ima trobrazd sa crtalom 1750 a bez crtala ga prodaje za. 155O?

@ putin, ma ne orem ja po brdima, ima kod nas nesto ravne površine oko 3 ha, a inače je laka zemlja za obrađivati, skoro sve kao pijesak, a za brdske površine imam IMT 755.1 i radi super, a za nevolju skinem sa obrtača zadnja dva organa i gas, sa kojim vi traktorom orete koja kombinacija putin-e

sta znace oznake S, XMS, M, MS, ST....na v&n plugovima? ST je jedina koja stoji iza brojeva, ostale su ispred.
moze obasnjenje i za numericke oznake.

ST označava plug sa hidrauličnom zaštitom od preopterećenja. Oznake ispred brojeva su modeli plugova, od najmanjeg do najvećeg. Kod obrtnih LM je najmanji, XS pro je najozbiljniji plug. Brojke označavaju rastojanje izmedju plužnih tela - 850,950, 1020, 1050 i 1150 mm.

Nazad
Vrh