Vogel&noot soil solutions

Pogledaj na klipu,trebalo bi da ima neki srafici za regulaciju protoka ulja,mozda su zavrnuti pa je manji protok i nece da okrene u tu stranu.

U levo ga okrene au desno krene i stane na pola. jedino ga okrene kad je deni tocak na bregu kao sto sam vec rekao.

da nije onaj deo sto prebacuje ona viljuska ili kako da se nazove
ja sam tako sa rabinim plugom imao problem

JD 4630, plug je proizveden u Sloveniji

- - - - - - - - - -

Majstore panonstib i vas da pitam dali imate neko resenje za moj problem sa plugom od gore.

Probao sam da zaorem kukuruz sa vn lm950 wy400,gusi se.E sad...predpluznjaci su na 2/3 dubine.Treba ih spustiti nize ili podici vise da se negusi?????

Treba mi pomoc oko vogela trobraznog nece traktor da ga okrene dodje do pola i stane onda moram dva tri puta da ga vratim onda krene pa okrece par puta pa opet ..Merili smo pritisak na izlazu traktora je 180 bara ...Tako da mislim da je u klipu problem ali nebi da diram napamet ako je neko imo takav problem i resio neka mi da savet sta se nalazi u klipu tacno...hvala.

Da li su brze spojnice u redu?Meni na traktoru bila ostecena igla u sredini brze spojke-pa je stajao koso,a ne naspram dela sto je utaknuto od pluga,pa je povratni tok ulja bio blokiran.

Zna li neko za čega služe one vile na ovom plugu? Možda kad se zaguši ili??? :sta:

24pbgio.jpg

Transportni točak za obrtač koji služi I za oranje I za transport sa gumom košta oko 900 eura. A ako malo bolje definišeš "polu-nošena" varijantu možda će neko I znati na šta si mislio.

Nazad
Vrh