Vogel&noot soil solutions

Jeste LM 1020 sto je djoker kupio,i slaba je to greda,zato se i preporucuje za traktore do 100ks. M1020 je malo ozbiljniji i on je za oko 1000e skuplji od LM1020.
Mozda je to finansiranje preko almexove banke,sa 0% kamate...najbolje je nazvati
almex nema banku,sve ide preko lizing kuce.Mislim da je taj od 6000 evra + pdv nizi klirens,a ruja 82 ima da prdi

Ali opet su najjeftiniji a ovako i pristupacniji ljudima. Ipak na 3god.
Iste takve cake ima i na sajmu za traktore. Izaberu neku banku za saradnju i u cenu traktora uracunaju tu kamatu od "0%". Odes kad se zavrsi "akcija" i traktor jeftiniji nego na sajmu.
Mada ne mora znaciti da je ovo slucaj sa plugovima....
Racunas cenu pre 10god.a od tada je sve drasticno poskupelo. Jeste traktor ostao isti,ali opet,skuplja proizvodnja i ostalo.....a i alavost nasih prodavaca da ne zaboravimo :D

- - - - - - - - - -

almex nema banku,sve ide preko lizing kuce.Mislim da je ja od 6000 evra + pdv nizi klirens,a ruja 82 ima da prdi
Proverite na njihovom sajtu

Ali opet su najjeftiniji a ovako i pristupacniji ljudima. Ipak na 3god.
Iste takve cake ima i na sajmu za traktore. Izaberu neku banku za saradnju i u cenu traktora uracunaju tu kamatu od "0%". Odes kad se zavrsi "akcija" i traktor jeftiniji nego na sajmu.
Mada ne mora znaciti da je ovo slucaj sa plugovima....
Racunas cenu pre 10god.a od tada je sve drasticno poskupelo. Jeste traktor ostao isti,ali opet,skuplja proizvodnja i ostalo.....a i alavost nasih prodavaca da ne zaboravimo :D

- - - - - - - - - -

Proverite na njihovom sajtu
ma kakvi to pise finansiranje ALMEX -BANKA

U startu ti treba 35% sto se tice te akcije na 3 godine...15% ucesce i 20% pdv.
Resetkaste daske su skuplje 100e od punih.

Стриц се данас поновио.

dsc0126.jpg

dsc0127.jpg

dsc0128.jpg

dsc0129.jpg

dsc0130.jpg

imag0048.jpg

imag0038.jpg

Каква су вам искуства са овим плугом? Како се показао?

pristojno dimi rujkan...plug je dobar

Није добро подешен, само смо га закачили и пробали. Треба да се подеси јер овако хвата пуно више него што би требало, задња бразда је доста истурена у односу како би требало.

@nele posto ga je stric platio?

1.500 евра.

kad vec kupio stric mogao da uzme M seriju i predpluznjake naravno.....mada i ovako cestitam i nek uz zdravju koristi!:ppozdrav:

Pomoc kupio sam plug vogel 4brazde i nece da se okrece,tj. nece u desnu stranu,okrene ga samo kad nateram traktor sa desnim tockom da stoji na breg,kluip su kontrolisali i kazu da je dobar. dali ima neki servis ili majstor koji se time bavi.U napred zahvalan.

Nazad
Vrh