Vogel&noot soil solutions

stigla prinova...
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

- - - - - - - - - -

a ovaj ce da ga vuce...

- - - - - - - - - -

Lepo izgleda na slikama. Koja mu je bila cena? Solidan plug jedino što se mora prepraviti je blizina točka i 4-te brazde,po potrebi se može pomeriti ka 3-oj brazdi,i metalni točak zameniti gumenim. Naravno,to je moj savet a vi kako hoćete.
I da,da niste pre jedno maksimum mesec dana zvali na ovaj broj i pitali dal je plug,u pozadini slike prskalice, na prodaju? http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1315095_IMT_plugtanjiracaprskalica_1989_god

nisam zvao...cena je bila 2200e i 8000din. za prevoz... kupio sam ga u Backo Petrovo selo,2001god. razmak 95...nediram nista dok ne probam kako radi,vukao ga vlasnik sa Fendom pa je sve ispomerao na piramidi kolenasta je okrenuta...

nisam zvao...cena je bila 2200e i 8000din. za prevoz... kupio sam ga u Backo Petrovo selo,2001god. razmak 95...nediram nista dok ne probam kako radi,vukao ga vlasnik sa Fendom pa je sve ispomerao na piramidi kolenasta je okrenuta...
Dobar plug,koji je tip daske?da li je pucao negde?i jos nesto...sad morate kupiti i nove zadnje gume za ursusa,posto cim malo kise padne-od posla nema nista.

Neznam stvarno koji je tip daske,nije nigde pucao niti varen,danas sam ga probao ugario,radi odlicno...

Pogledao opet prvu sliku,da definitivno je UN400 tip daske (trebalo bi da piše pozadi daske). Pucati ni neće ako se bude koristio šer vijak,a ako dobro vidim nema ga na prvoj brazdi. Ugar nije problem. Kad udje u slabije isečkanu kukuruzovinu onda obavezno guši kod točka. Ali i to se lako reši.

to je plug M 1020 100%, imam takvog ravnjaka, a daske su UN 400 ( pise na svakoj dasci iza)

sta mislite koji plug uzeti za traktor od 120ks da li m1020 3+0 vario ili xm 1050 3+0 vario

Nazad
Vrh