Sta te muci,jel podesavanje zahvata i prve brazde?Jel zna neko gde bih mogao da nađem uputstvo za upotrebu od pluga vogela MS 1050 ravnjač na srpskom,rumunskom ili na engleskom jeziku???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta te muci,jel podesavanje zahvata i prve brazde?Jel zna neko gde bih mogao da nađem uputstvo za upotrebu od pluga vogela MS 1050 ravnjač na srpskom,rumunskom ili na engleskom jeziku???
Kod mene je 18 i 20 colaDa li neko može da mi kaže koje podešavanje imaju Vogeli sa dve pozicijei na kojoj poziciji je namešten ?
Ako mislis na L950 nije ni cudo sto ne mozes da ga podesis jer on nije za taj traktor.Kacenje mu je preusko(za traktore manje snage),prvu brazdu ne mozes namestiti samim time i ceo plug.U strnistu ti je stalno isao ka neoranom i prva glava je hvatala mnogo zemlje ili gresim?Tebi treba nesto od M1020 ili M1050 pa na vece.Ne mogu ga naštelovati ni da se ubijem mogu s njim po strnjištu da orem lepo al po kukuruzištu katastrofa podesio sam ga nekako da ide u kukuruzištu da mi zahvata 2 reda al zato 1 brazda je išla odmah uza točak i nisam orao lepo kao što bi trebalo jel zna neko kao da ga podesim u pitanju je taj plug i traktor belarus 1523.3 ??