A
Antonio_JD
Guest
Odg: VOGEL&NOOT SOIL SOLUTIONS
Naš M1020 je pak iz Mađarske!
Naš M1020 je pak iz Mađarske!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo točak i deflektori, a zvao sam i Lateran u Vinkovcima 2.640 crtalo. točak i deflektorideki_84 je napisao(la):jel to sa kompletnom opremom ili samo tocak i deflektori?ZORAN.BNS je napisao(la):L 950 3 brazde 2.950 E ja zvao u subotu planiram da ga kupim.
Ma šta oni znaju. Ja sam prošle godine orao sa L 950 i sviđa mi se jer stvarno dobro zaorava a nije ni težak za vući. Pošto bi se tamo mogao naći polovandragan82 je napisao(la):Rekli mi da je marka pravo sranje i da je treba ostavitu tu gde je , kazu da uopste im ne ide prodaja plugova te marke. Ja im reko da se kod nas ta marka dosta trazi i da je svi cene. A oni se zacudili. E sad zasto je to tako, ko bi to mogo znati
Jos pre dvadeset godina.dragan82 je napisao(la):Nisam ja do sada nalazio ovde polovne Vogela Noot. naleteo sam na nove ili ne mnogo stare. Oni su od skoro poceli da se prodaju ovde , iz razloga sto je Vogel kupio neku poznatu marku koja je ranije bila dosta prodavana ovde. Pa tako je Vogel dobio musterije te marke. mislim da je Vogel kupio Ott.
Jel to dvobrazni?Pre 15 dana u Baču je prodan dobar l950 sa rešetkastim daskama bez crtala i predplužnjaka, udobrom stanju za 1500 eura
Kolko kašta taj plugКомшија је купио четворобразни решеткасти обртач , ових дана планира да иде по њега, па ћу фотографисати и поставити слике !
Jel Vario štelovanje zahvata?nov vogel noot XMS 1050 obrtac sa resetkastim daskama predpluznjaci i crtalo naravno sa tockom kosta 15500 eura.