Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slazem se...kada nam je greda pukla,zvali smo za novu na nekoliko mesta,oko 600E,pa i u becej,i odg je da nemaju i da cekaju da dodju iz madjarske.tako da se ne prave u srbiji.radovans je napisao(la):Isao sam jesenas u bivsi FOP u beceju za topling, vogel se pravi u madjarskoj a sklapa u srbiji ali ne svi samo ovi manji ravnjaci.
Da je dubina na 25cm jel bi išao u 2 direkt?Raca je napisao(la):Prvom direktnom, menjač je 5 brzina, mislio sam da idem negde na 25cm dubine i kad sam izašao iz traktora da vidim dubinu očistio brazdu a ono 35cm.
To sam htio čutRaca je napisao(la):Čisto sumnjam, to je nesreća kod imt menjača nema dovoljno gasa za 2 u oranju brza mu je, tačno fali jedna izmedju, MF je to lepo rešio 4 brzine u tri puta milina, menjao bi traktor kad bi mogao samo zbog brzine u oranju. Prvom moraš ići maltene pun gas a druga brza nemožeš orati sa malim gasom.
Ima sliku evo:Raca je napisao(la):Jel imaš sliku od VN prevrtača, ja sam se zanosio sa prevrtačem i uzeo par komada al to je sve teško za sedmicu iz zemlje nisam mogao da ih izvadim.
Post je spojen: [time]1296971145[/time]_________________________________________________
Sa 38-cama je brži traktor, al neznam jel mogu stati u blatobtan?