Barbu
Član
to je nešto mnogo . Onda ja šta sam platio 3800 eura za polovan VOGEL NOOT VARIO TROBRAZNI NIJE MNOGOnov vogel noot XMS 1050 obrtac sa resetkastim daskama predpluznjaci i crtalo naravno sa tockom kosta 15500 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je nešto mnogo . Onda ja šta sam platio 3800 eura za polovan VOGEL NOOT VARIO TROBRAZNI NIJE MNOGOnov vogel noot XMS 1050 obrtac sa resetkastim daskama predpluznjaci i crtalo naravno sa tockom kosta 15500 eura.
Ja sam ga isprobao u tešku zemlju i stavio na 30cm zahvat i dubinu oko 25cm i išao oko 7 km na čas i pravi lepu oranicu na mali zahvat u tešku zemlju to je moji cilj .A u laku ću da teram na 35 cm i treba da idejeste za tvog i koja mu je oznaka, da li si vec orao snjim, ima takav slicni kod nas u selu ali 4 brazde, vukao ga brena 5136 ali nije mogao da ga nosi pa posle kacili za mf preko 200ks i taman mu je, ja hteo da probam za mog yta i kaze da nema sanse da mi treba takav isti trobrazdni,
Pa vi ste ljudi onda mnogo bogati, ovamo kukati kriza opasna, pa vas čovek treba da obesi za ja....ca kad dajete 10.000e, 15.000e za plug.
Ko je sad zatupnik za vogela u Srbiji, treba mi nosač i kompletno crtalo, dali možda neko zna cenu, samo znam da je puno?
Ko je sad zatupnik za vogela u Srbiji, treba mi nosač i kompletno crtalo, dali možda neko zna cenu, samo znam da je puno?
AgroTechVait,Almex i neka firma iz Tresnjevca