Voćarski traktor-vaša preporuka

Meni se cini da je ovo pravi traktor za gusti zasad samo ne znam koja mu je cena, sa kabinom i 50-ak konja?

Danas u prolazu video neko prska sa fergusonom bez kabine ali u zastitnom skafanderu, kao iz cernobilja da je ispao.

Ja sam prošle godine gledao u Agro trade u Bačkom jarku te agromehanikine traktore i čini mi se da je cena za 60 ks bila oko 18000 eura, mislim da je to cena bez kabine, ali nisam siguran...

Evo ovo je sa prošlogodišnjeg sajma, varijanta bez kabine, a za kabinu dodaj sigurno još 2 000 - 3 000 eura. Lično mislim da ovi traktori nemaju toliku upotrebnu vrednost kao klasični traktori ( naravno voćarske izvedbe), ali mi se jako sviđa što može cela upravljačka konzola da se okreće i da imate čas prednju a čas zadnju hidrauliku. To može takođe i ako ima kabinu, bar može kod Antonia Carara, koji je naravno preko 30 000 eura.

picture-156.jpg

Vidim da je tema nacisto zamrla, pa da stavim jednu sliku mojih "vocarskih traktora" koji to nisu ali tome sluze.

008.jpg

Jako lepo izgleda, koji je ovo model carrara? Moj rodjak uvezo iz Bosne u Srbiju carrara model 7500 - 65ks ali nema nikakvu kabinu. Traktor pravo dobro izgleda i njega je izaso 9000e. Ovaj tvoj jos lepse izgleda a ima i kao neku polu kabinu.. Nek je sa srecom.. :ppozdrav:

Antonio Carraro Tigrone 7700 , reverzibilni , duple komande , prebaci se volan nazad pa se vozi nazad kao i napred , 89 gp , uvezen iz Svice . Danas sam s njim cupao neke panjeve , ljudi kud on prodje uz brdo ja jedva idem pjeske , steta sto nisam snimao .

Jako lepo izgleda, koji je ovo model carrara? Moj rodjak uvezo iz Bosne u Srbiju carrara model 7500 - 65ks ali nema nikakvu kabinu. Traktor pravo dobro izgleda i njega je izaso 9000e. Ovaj tvoj jos lepse izgleda a ima i kao neku polu kabinu.. Nek je sa srecom.. :ppozdrav:

7500 je zglobni traktor i mnogo uzi nije za brda , ovaj nije zglobar , i mnogo je siri , a u brdu mu nema ravnog .

Nazad
Vrh