Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobar pod uslovom da ne pada kisa kao ove godine, inace mokar ces se uvek vracati iz njive plus sto nema kabine pa te usput bije hladan vetar... Traktor za suncane krajeve definitivno
Ja sam kupio ovaj traktor Agrifarm 550 so 51.7ks sa kabinom, Sa nega sam kupio mulcer RINIERI 165 i odlicno radi bez nikakve probleme i nosen atomizer agromehanika ali uste nisam ga ukjucio.Inaku traktor je mnogu ekonomican.Za sada je odlican ma da imam mnogu malo radni sati.
Za sada je se ok.Ja sam ga uzeo u maj mesec 2014 i sam koristio za mulciranje. Inaku imam 4 ha lesnik od 2011 godine, i ja bi ga koristio samo za mulciranje i prskanje sa atomizerom. Do sada ni sam imao traktor i nikada se nisam bavio zemjodelijem, nov sam u zemjodeliju i to mi je kao hobi za slobodno vreme vikendima.Pa zato i nisam nekoj relevantan za da presudim kakav je traktor.Za mene je bitno sto ima kabinu i sto ima muzika sa mp3 i uzivam u voznji i odmaram mozak od druge obaveze.Inaku kod nas u Makedoniji ovaj traktor se mnogu prodaje i svi su zadovolne.
Ma ako ima MP3 citac sta ima da pricamo, traktor je FULL . Na stranu salu, nisam nikad video ovaj traktor uzivo, ali mi se cini da je ovo neka kopija Mistral-a, koji je naravno dosta skuplji, a sa tezinom i snagom su tu negde. bilo bi dobro da neko postavi karakteristike, mada ovako mali i lagani traktori tesko zadovoljavaju potrebe nasih vocara, gde je mahom neravan teren, zatim taj traktor je cesto jedini tako da mora da radi i transport, i da povuce podrivace (sumnjivo sa ovom tezinom), i da upadne malo i u ratarstvo, ali generalno lep na oko.
Po meni nisu kao vocari losi ni Carraro ni Ferrari , gak je po dizajnu mi se cini lepsi Ferrari a i blizu im je servisni centar za nase uslove, citao sam dosta o jednom i drugom, dosta su skupi ali su napravljeni da se koriste a ne kao taksi, interesuje me vase misljenje