Voćarski traktor-vaša preporuka

poceo ponovo uvoz ls firma nikolagrar iz nisa model r 60 bez kabine oko 16500 evra sa kabinom i klimom oko 19000

juzna koreja ih pravi

Koji je to traktor ls?
mislim da ima slika na forume mitsubishi motori zf menjaci hrvati ih mnogo hvale na forumimahttp://www lstraktors.com

- - - - - - - - - -

mislim da je za ovaj sa kabinom solidna cena obzirom na opremu

- - - - - - - - - -

[video]www.youtube.com/watch?v=LLWKSdP7-EA[/video]

Setio sam se u medjuvremenu,jednom sam u Nišu gledao ls sa kabinom mada je ovaj bio crveni

Ima ih par ljudi ovdje i po onome koliko sam uspio vidjeti da je kvaliteta ravna NULI... Prednje vuce kao ruske s onim uzasnim prenosom, prednje gume zdere gore nego bilo koji rus, sve nesto klimavo i mrdavo...

Za malo radnih sati godisnje je svaki dobar ali za upregnuti u posao svakako treba zaobici LS...

Doduse, pricam o obicnom, velikom traktoru 80-90 ks kakvi se ovdje voze. Boze sacuvaj...

kolko sam procitao po hrvatskim forumima svih ih hvale pogotove te vece oni su identicni sa new holandom

- - - - - - - - - -

ima li neko na forumu ko ima lsa da cujemo utiske

Kolega, nisu ni slicni New hollandu, samo mozda po boji i nista vise.

Sve mi se cini da ti guras reklamu za LS...

Pozdrav kolege. Ja sam vlasnik LS traktora model U60. kod mene je vec 4 godine i napravio je 192x rh. za sada kvarovi 0. samo redovno odrzavanje. Sto se tice prednje vuce nemam nikakve zamerke,prednje gume su na 60%. Traktor koristim u vocarsko-povrtarskoj-ratarkoj proizvodnji i vrlo uspesno menja 2 imt traktora koje sam koristio ranije a mnogo manje trosi od imt traktora iste snage. Za vece modele ne znam ali ne bi bezao od njega ako su istog kvaliteta kao i ovaj sto posedujem.

.nasao sam na fb firma dani postavio slike fabrika pravi ls new holand clas i case identicni,a sto se tice reklame,lepse mi je dati manje novce za istu stvar,mene konkretno zanima r 60 vocarac mislim da je isti motor kao u tvom u ali je traktor uzi.Goxy kakva je cena servisa i koliko je garancija

Nerazumem se vucorske traktore,al vidim da nas kombinat ima samo Goldinijeve,imaju ih oko 20 a mozda i vise traktora ja mislim da su oko 75 ks,Prvo su uzeli jednu turu ,pa valda su im se svideli , pa narucili jos jadnu.

Ti u Nišu nisu bili kubote već Shibure i ostali manje poznati japanci i koreanci,Čovek je pisao u oglasima Kubota i Micibuši a kad odeš......

kupio moj komsija iseki 30 ks radi 4ha breskvu i prezadovoljan ali za mojih 10 ha premali.Vasovac posto poznajes maeriju sta mislis sta uzeti a cca15ha bez kabine u mojoj breskvi kabina ne prolazi do maks 20000e

Poslednja izmena:
A sto ne uzmete neke od '' Landini'' Ili Tafe.... Njih uglavnom preporucuju, za one koji imaju vecu povrsinu pod vocem....? Ako vec bacas pare kupis kvalitet i nemas brige :) Landini tafe kubota deutz fahr class ili recimo zetor major isto je dobar :) Nadam se da sam pomogao :)

Nazad
Vrh