ZICAPROM
Član
Taj 354 je freza a ne traktor, tako da to zaobiđi. Što se tiče ovih malo jačih ja imam 504 sa euro kabinom i klimom, tako da prskanje može da se radi. Dimenzije spolja, pogotovu kabine, nisu za bujne i guste zasade, ali mogu i da prođu. Traktor je težak 2400kg i stabilan je, ali ima i poneku manu, ipak je Kinez. naime nema reverzer, mada je to nadomešteno drugom ručicom na menjaču i ide lako, zatim nema uključenje kardana bez stajanja, i to je poteškoća, i pretežak je za svoju snagu plus su ga oslabili na Boš pumpi pa izgleda malo lenjo. Osrednji je potrošač, i ima odličnu transportnu brzinu. Motor ne dimi uopšte, pali odlično, i na baš hladnom, kabina ima ravan pod, komande odozgo i dosta dobro je zadihtovana za svoju klasu, pogotovu sa Euro kabinom, i nije bučan unutra. Sve u svemu solidno traktorče, ali daleko od pravog voćarskog traktora. Mene je koštao oko 17 000 sa klimom, imam oko 1300 sati, za sada bez kvarova. Pogledaj Lovol od 50ks ako već hoćeš takav traktor mislim da su neke mane ispravljene. Jednostavno ovaj traktor je dosta teži ali ispada i dosta slabiji od Mistrala od 55ks, koji ipak važi za neki reper kod manjih voćarskih traktora, doduše i razlika u ceni od 10 000 eura nije mala.