Klima, kabina, karbonski filter, tegovi, 5 izvoda za hidrauliku i kriper.Je li to cena za Mistral sa kabinom, šta sa klimom.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klima, kabina, karbonski filter, tegovi, 5 izvoda za hidrauliku i kriper.Je li to cena za Mistral sa kabinom, šta sa klimom.
Ima samo jedan problem kod Same-a.. motor se pravi u Indiji i ima dosta problema sa njimEvo ponude koju sam juče dobio za SAME Fruteto, traktor je zaista moćan, težina oko 3 000kg, motor od 82ks, nude i varijantu od 95ks, koja ide iz motora sa 4 cilindra i 4 000 cm3 turbo, uz neku manju doplatu. Ali cena sa pdv-om je 37-42 000 eura zavisi od opcija. Ozbiljan traktor ali ozbiljna i cena.
-
- Motor SAME Turbo intercooler Euro III., 3 cilindra/3000 cm3, 82 ks/60kw
- Hladjenje tečnost , hladjenje ulja motora/transmisije.Filter vazduha na suvo.
- Rezervoar kapaciteta 55 litara.
- Elektrohidrauličko upravljanje kvačilo PTO sa discima u ulju.
- Menjač OVERSPEED 5 brzina sa superreduktorom i spliterom 30+15
- Elektrohidraulička blokada prednjeg i zadnjeg diferencijala
- Ugao upravljanja 60 stepeni
- Digitalan displej: radni sati,brzina, brzina PTO
- Hidraulička pumpa od 54 lit/min
- Mehanička hidraulika
- 3 para zadnjih izvoda hidraulike sa regulatorom protoka
- Zadnje izlazno vratilo 540-540E obr./min
- Pneumatici: 280/70R16 prednji, 360/70R24 zadnji
- Akumulator 12V-100h-650A
- Zadnja poteznica „C“ kategorije
- Originalna hermetički zatvorena kabina (sa nadpritiskom) sa ventilacijom i grejanjem, 2 prednja i 2 zadnja radna svetla, karbonskim filterom
- Kopčanje na tri tačke sa fixnim kačenjem
- Elektronski regulator motora,hidrostaticki upravljac,60 stepeni ugao upravljanja prednjih tockova,podesivi upravljac
- Tezina traktora sa kabinom 2.820 kg
Cena fco N.Sad..................................................................30.300,00 evra
Dodatna oprema:
Vazdušno sedište....................................................................400,00 evra
Klima....................................................................................1.200,00 evra
Nosač tegova + tegovi 140 kg................................................400,00 evra
Prednji blatobrani.................................................................350,00 evra
Automatsko kačenje na polugama pozadi...........................300,00 evra
Prednj.hidraulika (1500 kg) + PTO 1000 obr/min...........2.500,00 evra
PTO 540-540E-1000 obr/min.................................................300,00 evra
NAPOMENA: u cenu nije uracunat PDV od 20 %
Garancija: 2 godine od dana puštanja traktora u rad ili 2400 radnih sati, „Agromehanika AC“ kao ekskluzivni diler obezbedjuje servis i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku kao i potpunu postprodajnu podršku.
Opcija ponude: do kraja decembra 2017 godine
https://www.facebook.com/deutzfahrsrbija/
Ovde možeš videti neke slike i snimke ovih tarktora takođe se raspitati i za cenu. Mislim da kabina definitivno nije za voće, previše je široka, a i dimenzije traktora su nešto veće od potrebnih. Ovo je klasičan ratarski traktor snage 60-80ks. Inače voćarski Deutz je isto što i Same jedino ofarban u drugu boju. E sad da li je nešto skuplji ili jeftiniji od Same-a to nije loše proveriti, neko ko je blizu Agrostada bi to mogao da uradi pa da okači. Mislim da i Agrokid, njihov najmanji voćarski traktor ima šta da pokaže, pogotovu jer je veoma štedljiv i okrtan, naravno kome vrši posao snaga do 50ks i težina oko 1.8t maksimalno sa kabinom.
- - - - - - - - - -
Cuo sam da ih zeza menjac ali cena je prihvatljiva ja mislim 18500e i jeftiniji su delovi kada se pokvare nego od zapadnih traktora a servis je u Srbiji Agropanonka gde se i sklapa.U pitanju je traktor Belarus 662 sta mislite kakav je?
Kakvi su ovi YTO-504 4WD i YTO-454 4WD vidim nije ima velika cena za 504 13900e a za 504 14500e to nije mnogo ali kakvi su i kakvi su mu gabariti citi mi se da mu je kabina malo veca to mi ne bi odgovaralo za leskar.
Nije to za vocnjak,druze
Jel ti imas vocnjak, ili tek treba da podizes?A koliko je Belarus 662 niži od yto?Ustvari koja je visina voćarskog traktora razmak će mi biti 6x6 veliki tako da ....
Jel ti imas vocnjak, ili tek treba da podizes?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ti onda kupi....ja ti lepo kazem da to nije voćarski traktor, visok ,širok ,mali anšlajng,.....