Mozes pustiti poruku i na pp. Unapred zahvalanZa Holanda jedino znam za ove u N.Sadu na Klisi.Jedino da pitam ove ljude što meni održavaju Same pa da ti javim
..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes pustiti poruku i na pp. Unapred zahvalanZa Holanda jedino znam za ove u N.Sadu na Klisi.Jedino da pitam ove ljude što meni održavaju Same pa da ti javim
..
Drage kolege,
procitao sam odsta sadrzaja sa foruma na temu izbora trakotra ali i dalje imam ozbiljnu dilemu da li da kupim Foton 504 4wd ili Mahindra 6050 4wd. Oba su 50ks. Razlika u ceni je cca 1.200eur u korist Mahindre.
Teren na kom radim ima nagib od 5-6 %, iskljucivo ga planiram za vocarstvo, konkretno lesnik, 3 parcele u ukupnoj povrsini 4.5ha.
Potrebe su mi za freziranje nosenom frezom pipalicom, sutra za neki atomizer, tarup ili malcer i u principu nista vise.
Da li jedan od ova dva modela zavrsava posao, zadovoljava potrebe koje sam naveo.
Hvala vam puno na pomoci.
Svaki savet je dobro dosao jer sam veliki lajk za traktore, nikad ga nisam cak ni vozio. Ucim tek
Hvala hvala hvala
Ne planiram da kupim traktor sa kabinom. Samo zastitni ram. Razmak redova je 5x4.5 metara. Hvala na pomoci.Ako ti razmak reda od reda nije 6 m tesko ce ta kabina prolaziti na oba traktora, i to je pitanje jer lesnik nije spalir pa sto vece njegovo sirenje daje veci rod a opet u sredini krosnje treba da je golo i osvetljeno pa ti je sve bitno na obodu krosnje. Vidjao sam da stavljaju sipke od pocetka haube pa do vrha kabine kako bi grana klizila preko traktora samo sto je to stavljano na bas vocarske traktore a oni su sami po sebi vec uzani.
A sta ces za prskanje?Ne planiram da kupim traktor sa kabinom. Samo zastitni ram. Razmak redova je 5x4.5 metara. Hvala na pomoci.
Iskreno u tom pravcu i razmisljam. Al mi treba savet koji od ova dva traktora. Ima li razlike , za koji model bi ste se vi opredelili i zbog cega? HvalaZasto? Za zastitu pri prskanju kupis skafander Spring, neko gumirano zastitno odelo, cizme i rukavice i nemas potrebe za kabinom. Spring skafander ima ventilator na punjivu bateriju tako da moze da se nozi bez problema i po vrucini. Ja sam tako uradio.
Zasto?zato sto si sav mokar gde god pipnes hemija.....a u kabinu sa karbonskim filterima mozes i u odelu,zavrsis prskane i mozes na svdbu.... a u bicnoj kabini masku na glavu i opet si suv i cist. Iza obicne poslove tipa tarupiranja,frezovanja....ne greje te sunce u glavu nit ti vetar probija do kostijuZasto? Za zastitu pri prskanju kupis skafander Spring, neko gumirano zastitno odelo, cizme i rukavice i nemas potrebe za kabinom. Spring skafander ima ventilator na punjivu bateriju tako da moze da se nozi bez problema i po vrucini. Ja sam tako uradio.
provericu, hvalaЗнаш да код нашег заступника "Фотона" имаш (или је макар било раније) N варијанту (вероватно N од narrow - узак), управо воћарски трактор?
hvala punoЗнаш да код нашег заступника "Фотона" имаш (или је макар било раније) N варијанту (вероватно N од narrow - узак), управо воћарски трактор?
Pogledaj malo Valpadanu,Antonio Carraro,Ferari orginal vocarsko-vinogradarskeDrage kolege,
procitao sam odsta sadrzaja sa foruma na temu izbora trakotra ali i dalje imam ozbiljnu dilemu da li da kupim Foton 504 4wd ili Mahindra 6050 4wd. Oba su 50ks. Razlika u ceni je cca 1.200eur u korist Mahindre.
Teren na kom radim ima nagib od 5-6 %, iskljucivo ga planiram za vocarstvo, konkretno lesnik, 3 parcele u ukupnoj povrsini 4.5ha.
Potrebe su mi za freziranje nosenom frezom pipalicom, sutra za neki atomizer, tarup ili malcer i u principu nista vise.
Da li jedan od ova dva modela zavrsava posao, zadovoljava potrebe koje sam naveo.
Hvala vam puno na pomoci.
Svaki savet je dobro dosao jer sam veliki lajk za traktore, nikad ga nisam cak ni vozio. Ucim tek
Hvala hvala hvala
Hvala puno na preporuci i predlogu. To mogu da odlozim za neku kasniju fazu, kad to finansije budu dozvolile. Za sada mi je ciljna grupa samo kina i indija odnosno ovi modeli koji se "sklapaju" kod nas zbog apliciranje za subvenciju republike. Veliki pozdravPogledaj malo Valpadanu,Antonio Carraro,Ferari orginal vocarsko-vinogradarske
Valpadana nije skupa,to su ti okretni i sposobni traktori,jos ako je zglobar.
Ja sam nekad vozio dok sam radio u vinogradu Holdera al taj je preskup.
Nacuo sam da ce biti od marta. Ali sa rezervom uzmi ovu info.Mislis li da ce biti nekih nacionalnih subvencija skorije?
Sent from my moto g(8) power using Tapatalk