Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam se svojevremeno interesovao za 622 i čitajući na nekim ruskim forumima menjač im nije jača strana....
Solis 75N je težak 3300kg sa kabinom. Ne postoji strani voćarski traktor sa 75ks i ovom težinom a da je ispod 30 000 eura, osim možda Hatata. Pri tome za renomirane su servisi papreni, popravke i delovi takođe. Solis daje 3 godine garancije. Cena sa kabinom oko 25 000, čini mi se bila na Sajmu. I meni bi ovakav traktor odgovarao a već imam Mahindru 7030 koja mi postaje prevelika, čak i u mlađim zasadima, ali sam zaista oduševljen Indijskim traktorima, a Solis i Mahindra su dosta slični kad ih bolje zagledate. Jesu to malo sirovi traktori bez završne obrade na nekom visokom nivou, ali su mazge, ne kvare se ili vrlo retko, servisi su smešni, ja sam za Mahindru dobio filtere za prvih 2 000 ili više sati, i samo kupim ulje, nemam obavezu ni da plaćam da dolaze sem prvi servis kad se radio a i on je bio jeftin. Kad sam pitao koliko košta servis za Kubotu, to vas godišnje izađe kao jedan solidan ferguson, a da bi Vam priznali garanciju 3 godine svo vreme morate da im plaćate. Sve u svemu mislim da je Solis dobro rešenje i da ove LS , Agrokid, Mistral, i slične traktore koji ni sa sve kabinom i tegovima ne mogu da dobace više od 1800kg težine, može da pojede za doručak, naravno ukoliko zaista imate potrebe za snažnim i masivnim voćarskim traktorom.
Solis 50 4wd u BiH je 16000E a sa ovom kabinom oko 18000 EOn je sa ovom cenom za tebe Best buy!
Solis kod nas:
https://www.polovniautomobili.com/traktori/10498206/solis-solis-50-4wd-kabina