Voćarski traktor-vaša preporuka

Lepi traktori, nema sta. Svaki vocar bi pozeleo ovakav.

A šta mislite o Solis 50 traktoru kao voćarski? Made in India tj. Boljevac... Za vinograd može ali za šljivu imam nedoumicu zbog velike kabine... Kako se uključuje kardan na ovom traktoru?
s2-1764x1090.jpg

moje licno misljenje da ni po cemo nije za vocarstvo jedino ako je menjuredni razmak u sljivama 6m ni projzvodjac ga ne deklarise kao vocarski a i kabine im nisu nesto gledao sam ih u boljevcu nekako mi nije to to zazori na vratima dosta veliki ali kolko para tolko muzike.... kvalitet samog traktora ne znam

Lep traktor gledo sam ga na sajmu bi je Landini 2-060 Koliko si sati napravio sa njim predpostavljam malo posto je nov? Koliko kostaju servisi?

Lep traktor gledo sam ga na sajmu bi je Landini 2-060 Koliko si sati napravio sa njim predpostavljam malo posto je nov? Koliko kostaju servisi?
Bas je taj u pitanju 2-060. Tek smo ga probali sa tarupom, vrlo je ekonomican. Sto se tice servisa, moram da pogledan u ponudi pa cu staviti na forum.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koliko para ti je izašao sa kabinom, i kakav atomizer vučeš sa njim, može li da se bori sa 1500l na nekom usponu, mada je vidim ovde kod tebe ravno. Koja je težina. Inače prelep voćarac.

Mislim da je tezak oko 1700kg. Sto se tice atomizera, za sada je noseni 450 litara. Nema nikakvih problema

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Društvo je li neko gledao Solis 75N voćarski traktor. Vidim da se pojavio i kod nas na polovnim automobilima košta oko 26 000 eura sa klimatizovanom kabinom ali ima jako malo pojedinosti. Trebalo bi da je težak čak oko 3t, sa kabinom i nešto više, 12+12 brzina, dobra kubikaža motora oko 3700cm3, ali malo pojedinosti ima. Ne znam da li i njega sklapaju u Boljevcu, ali mi se čini kao dosta ozbiljniji (teži) traktor od ovih malih voćaraca 1700-1800kg, tipa Mistral2, LS 60, i sl. Ovo bi trbalo da je u rangu Rex-a i sl. Takođe bi trebalo da bude pandan Hatatu C serije.

https://www.polovniautomobili.com/traktori/10588292/solis-75-n-vocarski-sa-klimom
https://www.youtube.com/watch?v=qfgAkhvHf0A

Jedino su mi ovi prednji točkovi isuviše trsni, ali sam viđao varijante i sa širim.

Društvo je li neko gledao Solis 75N voćarski traktor. Vidim da se pojavio i kod nas na polovnim automobilima košta oko 26 000 eura sa klimatizovanom kabinom ali ima jako malo pojedinosti. Trebalo bi da je težak čak oko 3t, sa kabinom i nešto više, 12+12 brzina, dobra kubikaža motora oko 3700cm3, ali malo pojedinosti ima. Ne znam da li i njega sklapaju u Boljevcu, ali mi se čini kao dosta ozbiljniji (teži) traktor od ovih malih voćaraca 1700-1800kg, tipa Mistral2, LS 60, i sl. Ovo bi trbalo da je u rangu Rex-a i sl. Takođe bi trebalo da bude pandan Hatatu C serije.

https://www.polovniautomobili.com/traktori/10588292/solis-75-n-vocarski-sa-klimom
https://www.youtube.com/watch?v=qfgAkhvHf0A

Jedino su mi ovi prednji točkovi isuviše trsni, ali sam viđao varijante i sa širim.
Zicaprom ja sam ih gledao u Boljevcu tamo ih sklapaju bas su stavljali na jednom kabinu i covek me uvede u halu gde to sklapaju, kaze on vidi ovaj sto ima 60 ks ti je najbolji kaze on nema turbinu i intlelkuler ovaj 70 kaze ima turbinu a ovaj 75 ima i intelkuler i turbinu motor je cini mi se reko kao na zetoru ako ne gresim pokazao mi kako mozes da skines za svaki klip posebno i pogledas ventile nemoras celu glavu u sustinu nije los traktor jedino zavrsna obrada nacisto razocarava ona plastika je nova a vec je ,,posna" imam utisak da bi na najmanji pritisak pukla, iskreno mnogo me je razocarala zavrsna obrada a cena sa kabinom i klimom bila 25 000 i nesto evra skoro 26.... nije malo... kaze u nasem kraju istocna srbija nisu prodali ni jedan ovaj model ali jesu u zapadnoj srbiji...

Jel moze neka preporuka vocarskog traktora gledao sam belarus mtz 422,622 solis 26,agt znaci tako nesto jeftinije ako je moguce?I kakav je belarus vidim da ove velike kritikuju kakav je vocarski i sto ih kritikuju?

Lep ovaj solis a i raspon tockova bi mi odgovarao nego jel se zna cena a i ja mislim da ovaj 75n ne sklapaju u Boljevcu?

Solis 26 je smesan. Ne znam da li si ga gledao uzivo ali to je kao bicikla, misli da bi ga i toma pobedio u nekon poslu

Nazad
Vrh