alen1972
Član
Lepi traktori, nema sta. Svaki vocar bi pozeleo ovakav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji nov vocarski trakror preporucujete do 25 hiljada?
Bas je taj u pitanju 2-060. Tek smo ga probali sa tarupom, vrlo je ekonomican. Sto se tice servisa, moram da pogledan u ponudi pa cu staviti na forum.Lep traktor gledo sam ga na sajmu bi je Landini 2-060 Koliko si sati napravio sa njim predpostavljam malo posto je nov? Koliko kostaju servisi?
Zicaprom ja sam ih gledao u Boljevcu tamo ih sklapaju bas su stavljali na jednom kabinu i covek me uvede u halu gde to sklapaju, kaze on vidi ovaj sto ima 60 ks ti je najbolji kaze on nema turbinu i intlelkuler ovaj 70 kaze ima turbinu a ovaj 75 ima i intelkuler i turbinu motor je cini mi se reko kao na zetoru ako ne gresim pokazao mi kako mozes da skines za svaki klip posebno i pogledas ventile nemoras celu glavu u sustinu nije los traktor jedino zavrsna obrada nacisto razocarava ona plastika je nova a vec je ,,posna" imam utisak da bi na najmanji pritisak pukla, iskreno mnogo me je razocarala zavrsna obrada a cena sa kabinom i klimom bila 25 000 i nesto evra skoro 26.... nije malo... kaze u nasem kraju istocna srbija nisu prodali ni jedan ovaj model ali jesu u zapadnoj srbiji...Društvo je li neko gledao Solis 75N voćarski traktor. Vidim da se pojavio i kod nas na polovnim automobilima košta oko 26 000 eura sa klimatizovanom kabinom ali ima jako malo pojedinosti. Trebalo bi da je težak čak oko 3t, sa kabinom i nešto više, 12+12 brzina, dobra kubikaža motora oko 3700cm3, ali malo pojedinosti ima. Ne znam da li i njega sklapaju u Boljevcu, ali mi se čini kao dosta ozbiljniji (teži) traktor od ovih malih voćaraca 1700-1800kg, tipa Mistral2, LS 60, i sl. Ovo bi trbalo da je u rangu Rex-a i sl. Takođe bi trebalo da bude pandan Hatatu C serije.
https://www.polovniautomobili.com/traktori/10588292/solis-75-n-vocarski-sa-klimom
https://www.youtube.com/watch?v=qfgAkhvHf0A
Jedino su mi ovi prednji točkovi isuviše trsni, ali sam viđao varijante i sa širim.