Evo jedne moje "sirotinjske" varijante. Ovih dana sam tesnio kabinu na mom IMT-u 539dv. Inače imam ga od 2009. godine, vozi se takoreći svakodnevno, i mogu reći da mu motor, menjač, diferencijal, hidro volan nikad nisam dirao (uvek ima sitnica tipa neko svetlo, i sl) a koristim ga za šišalicu (mulčer), bočnu frezu pipalicu, prskanje nošenim atom. od 450l, razvoz đubriva, gajbi i slične lakše poslove. Sad sam iskoristio priliku da ga prepolovim i promenim lamele, ali jedna (pogonska je bila dobra) a ona za vratilo je bila pojedena više od pola, i promenio sam potisnu ploču, malo doštelovao pipke, rezultat je mekše kvačilo i sad nema krčanja kad se ubacuje kardan i reduktor, ide baš lako i bez otpora. Inače ručicu kardana sam produžio, i sad je dosta lakši pristup. Kabinu sam stesnio onu njegovu fabričku, u donjem delu sa obe strane po 15cm a u gornjem delu sa obe strane po 20cm. Naravno bočna stakla sam iskoristio a prednja i zadnja smo naručili nova. Takođe smo pozadi dodali radne LED farove, 2x48w i mogu vam reći da ubijaju od svetla. Kabina je još ranije dodatno zatvarana otpozadi, sad je to malo dorađeno, promenjene prednje gume (stare ispucale), ugradili kabinsko led svetlo, kratili brisač, izmestili prednje migavce, pravili mesta za PP aparat, ostave za alat, i tako još neke sitnice. Ovo naravno nije voćarska kabina jer nema filtere, i nije baš toliko dobro zadihtovana, ali u skladu sa uloženim novcem, mogla bi dobro da posluži do kupovine nekog pravog voćarca. Ovo bi moglo da se uradi i na 549 dv ili na Tafe 450 gde bi bilo malo više snage.