Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim vas za mišljenje šta bi po vama bila najbolja kupovina: Landini 2-Mistral (54 KS), Same Solaris (55 KS), Kubota M7040 (71 KS) ili Landini Rex 80F (74 KS).
Traktor bi radio sve poslove u voćnjaku (višnja).
То је стари модел кога више нема у понуди: http://www.antoniocarraro.it/en/catalogue
Da li je neko koristio TAFE 45ks sa duplom vučom u vćarstvu. Interesuje me kako bi se borio sa punim vučenim atomizerom od 1500 litara na usponu. Plašim se d amotor od 47KS i tri cilindra nije slab, to je isti motor koji ide u 42Ks, onaj što liči na fergu. Naravno kabina mu je više nego neupotrebljiva u voćarstvu, ali bi se mogla odraditi prepravka, ja sam upravo tesnio IMT-ovu kabinu i ispalo je dosta dobro.
Da li je neko koristio TAFE 45ks sa duplom vučom u vćarstvu. Interesuje me kako bi se borio sa punim vučenim atomizerom od 1500 litara na usponu. Plašim se d amotor od 47KS i tri cilindra nije slab, to je isti motor koji ide u 42Ks, onaj što liči na fergu. Naravno kabina mu je više nego neupotrebljiva u voćarstvu, ali bi se mogla odraditi prepravka, ja sam upravo tesnio IMT-ovu kabinu i ispalo je dosta dobro.
Nazalost bio si u pravu,konkurs zatvorili pre nego ga i objavili.Mito i korupcija.Lopovska drzava i dalje ma ko da dodje na vlast.Ko prvi devojci njemu i devojka, a ovi koji su bili u dosluhu sa vladajucima vec su i predali.
Gde da kupim kad ih nema nigde.ja trazim vec 2 meseca.Ili traze nenormalne pare ili su groblja od traktora.Morace se ici preko po neko traktorce.Treba kupovati polovne traktore,naravno ko nema novce za nove, jer ovi pripremaju zabranu uvoza polovnih traktora,kao i za kola, bez euro 3 motora.
Ima negde nešto zvanično?Nazalost bio si u pravu,konkurs zatvorili pre nego ga i objavili.Mito i korupcija.Lopovska drzava i dalje ma ko da dodje na vlast.