vedran R.srpska
Član
evo masine koja je broj jedan medju vinogradarima i vocarstvu,al je i skupo nedaj boze ja se bas naradio u austriji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan detalj mi nije jasan. Traktor od tolko puno novaca, a komande za atomizer mehaničke i u kabini smještene. Barem sad više nije velika nadoplata kod kupnje novog atomizera ili kod naknadne ugradnje elektro ventila (2 kom) i ventila za reg. pritiska. Ovako je prvo vozač u stalnoj opasnosti da pukne crijevo i zalije ga (i buci i šuštanju regulatora u radu neću ni pisat), a ni takvoj traktorskoj kabini nije nazdravlje da ju zalije škorpivo iz atomizera.evo masine koja je broj jedan medju vinogradarima i vocarstvu,al je i skupo nedaj boze ja se bas naradio u austriji
Ја не знам шта је са људи на овом форуму који нон стоп причају ја би уложио у нешто друго а не би у то а тиме се људи баве...Једноставно човек неће гарсоњере хоће трактор и ћао..Исто тако сам и ја могли смо куповати станове али ми смо куповали земљу и машине,то је наш посао читаве породице и готово,ово је пољо форум а не о изнајмљивању гарсоњера и како радити земљу да купиш гарсоњеру и да се гањаш са студентима који увек немају пара.Нешто је скупо и готово и прескупо за нас,ал то је у Аустрији и њима је то ок цена као што видиш,и кладим се да власник те фирме није размишљао да купи гарсоњере него да улаже и подиже на већи ниво,зато и има фирму вредности 330 милиона,а ради 60 ха,а овде поједини раде 1000 ха и опет кукају...Чудан смо ми народ Срби,све би хтели као мали мајмуни,Platiti traktor u vocarstvu vise od 20 hiljada evra je bez veze... Bolje je ako vec ima neko 85 hiljada evra da kupi par garsonjera i da ih izdaje za ukupno 340 evra mesecno, imace za ulaganje nego da kupi traktor od 80 hiljada evra.... To je bacanje para, svakom kolegi bih savetovao, da unovci novac,a ne da ga rasipuje... Uvecati novac nije isto sto i uvecati mehanizaciju..
Ako u Austriji vecina poljoprivrednika ima jaku firmu onda postujem, nemoj da je samo kao kod nas tipa Miskovic i ostali, radi poljoprivredu a ima firmu..Ја не знам шта је са људи на овом форуму који нон стоп причају ја би уложио у нешто друго а не би у то а тиме се људи баве...Једноставно човек неће гарсоњере хоће трактор и ћао..Исто тако сам и ја могли смо куповати станове али ми смо куповали земљу и машине,то је наш посао читаве породице и готово,ово је пољо форум а не о изнајмљивању гарсоњера и како радити земљу да купиш гарсоњеру и да се гањаш са студентима који увек немају пара.Нешто је скупо и готово и прескупо за нас,ал то је у Аустрији и њима је то ок цена као што видиш,и кладим се да власник те фирме није размишљао да купи гарсоњере него да улаже и подиже на већи ниво,зато и има фирму вредности 330 милиона,а ради 60 ха,а овде поједини раде 1000 ха и опет кукају...Чудан смо ми народ Срби,све би хтели као мали мајмуни,
Ako u Austriji vecina poljoprivrednika ima jaku firmu onda postujem, nemoj da je samo kao kod nas tipa Miskovic i ostali, radi poljoprivredu a ima firmu..
Onaj ko ima 300 miliona vrednu firmu, nema potrebe da se reklamira medju seljacima koji kada saberes nece imati ni milion za ceo svoj zivotni vek A studenti imaju para, bar oni koji idu u Beogradu na skolovanje, onaj koji nema para ide u drugi grad gde je jeftinije, primer U beogradu garsonjera 150 evra za te pare imas dva meseca u Nisu da placas stan, plus sto je garderoba i ostalo jeftinije nego li u Bg... U Bg idu na skolovanje deca koja imaju, i ona koja po svaku cenu nece van Beograda..ALi da ne idemo u Off topic, kazem ako neko zeli neka kupi traktor, samo sam izneo predlog kako moze stan ili garsonjera da mu sigurno finansira proizvodnju plus da kupi neki jeftiniji traktor, ttako da kako povecavate povrsinu povecavate kupovinu nekretnina koje sigurno daju novac koji ulazes u porizvodnju, a novac iz prozviodnje je cist kes ogroman i to odjednom, ako me razumete razumeli ste ako ne nema veze Ja se ne ljutim