Voćarski traktor-vaša preporuka

gde ee nalazi predstavnistvo za ls traktore, skocio bih do nisa da ih pogledam.

Evo dragi forumasi , srecom isao sa golfom koji malo trosi , bio sam u nisu i niko nije cuo za taj nikolagrar, od vojne bolnice sam isao skroz do raskrsnice za nisku banju, ima puno autokuca, raznih parkinga, ali nigde tog nikolagrara, pitao sam vulkanizere i na pumpi, rekli mi da su culi za nekog sto prodaje stare male japance i koje dovozi iz bugarske, rekli mi da je tu pored elektronske ali nikako nisam uspeo da pronadjem nista, ako neko ima neke blize indikacije gde je taj Ls Servis i prodajni salon, hvala, nadam se da ce neko pomoci

to prodaje taj isti sto radi i te male japance 0637707471 bas iza pumpe Mislim da na salonu pise suzuki a zvao sam i u Merosini ali kod njih ce biti preko 20 sa pdvom

steta nikoleta , mislio sam da je neka ozbiljna osoba, ja sam toga zvao za te male traktore prosle godine mislim da se zove dragan ili vlada , kada smo pricali govorio je o tim traktorcicima kao da su sa onog sveta ja poslao brata iz nisa i on mi kaze da izgledaju kao iz fukusime za lepe pare , mozda su dobri ali ne bih da probam, onda to je predpostavljam ista fora kao sa repariranim japancima koje je neko dovozio iz bugarske, a iste dovozio bugarin iz japana u delovima pa prosledjuje dalje , to je provaljena fora i protiv zakona i bez dokumenata, sada i taj LS ako ide preko njega a bugarin mu ga daje, mozda i njega sklapa ha,ha ,ha onda se ne zna za koje su trziste predvidjeni mozda i za azijsko ili africko, ipak hvala, a i taj u merosini nisam bio da vidim , ali poslacu brata i tamo , necu da gubim vreme, jer u zadnje vreme svi lazu i nikako da se dodje do ozbiljne stabilne firme na koju mozemo da se oslonimo.
Dok LS nema zvanicnog zastupnika u srbiji nece imati buducnost i prodju a ovi moze da ga nude i badava , onaj koji kupi od njih je odmah izigran bez garancije, da nece bugarin da dodje da mu radi servis ili neki priuceni majstor iz nekog servisa automobila......bezi glavom bez obzira od ovakvih to je moje licno misljenje.

Poslednja izmena:
nikolagrar je ozbilna firma bio i video ovlasceni uvoznik i serviser cak i sertifikat o servisu imaju i ja razmisljam jos uvek o jednom ali sam malo tanak sa parama ali sto se ozbiljnosti tice mislim da su cak ispred drugih,a te japance i sam da sklapa mislim da su za ovu sminku od traktora
(ferrari) vrh da oni znaju nesto da naprave nebi stavili kubota motor

Poslednja izmena:
draga nikoleta , nemamo mi para ni za jedne ni za druge, sve je to skupo, nemas razlog da se lozis zbog ls trak, osim ako nisi licno vezana,nema za sada bolje nama od fotona i yto za nase uslove, za 10 ili 12 hiljada sa kabinom, pa kakav god da je trajace 10 godina dok se okrenu pare e onda mozda se razmisli o necem boljem,
koliko sam upucen samo kubota ima svooje motore i traktore, i jos neki , a ostali u celom svetu stavljaju tudje, barem tako pise u karakteristikama, pa i taj ls stavlja mitsubisi motore, ali ne znaci da je sminka, ali pusti...
mnogo se lozis na ls , kao da ti platili da ih reklamiras i branis,posle ovoga, nisu mi potrebni, drzim mog fergu za sada , terao je 30 god, terace jos 10 tak,
pozdrav

ne bih se ja lozio neg kod nas sada vracaju 50 posto od placenog traktora a ovaj mi se uklapa po dimenzijama gledao ove druge ali su preveliki za vocnjak

ma jeste , verovatno si u pravu da je nikolieta nikolagrar, ali na netu kada ukucam nikolagrar doo , izdje da transportna logistika firma, ali me ne interesuje , za subvencije si u pravu , ali prvo treba izdvojiti 20 hiljada evrica pa onda cekati drzavu do sledce godine, moj komsija kupio fotona, platio sve u dinarima jos u julu prosle godine, vratili mi tih 50%od osnove sada pre 7 dana, i to je jedna vrsta kreditiranja drzave, bez kamate, cista prevara, zasto drzava ne udje 50% a 50% mi , i tako da je namireno sa svih strana , i lakse kupis tog LS

Ja sam preko tog f&b programa predao u decembru 2012. i dobio novac u februaru 2014. i to je zaista bilo puno čekanja, ali po narednom konkursu koji je išao do decembra 2013., novac je isplaćen negde u septembru 2014. a sta sam predao u maju 2014. god., isplaćeno mi je pre par dana, znači čeka se sve manje i manje. A što se LS traktora tiče moje mišljenje je da vrede 20% više od YTO-a, a tu negde je i cena, jer sam ja YTO sa euro kabinom 504 model platio u junu 16800 eura ( uračunat sajamski popust). problem sa tom "jakom i ozbiljnom firmom" je što nisu dovezli još nijedan LS traktor, mislim da je jedan sad u postupku uvoza, a ako hoće da rade mora da se dovezu po jedan traktor od 50 i od 60 ks, jedan recimo bez kabine i jedan sa kabinom, i jedan voćarski, pa da ljudi imaju šta da vide.

imaju 2 na placu isao da probam doduse oba bez kabine a u fb mora da se konkurise do 31dec sa kabinom kazu tek u januaru doduse taj model nisam video uzivo samo u katalogu ali izgleda dosta dobro.
Koliko je sirok yto

Poslednja izmena:
Kako sam gledao na sajtu Ls , R 60 ne postoji sa kabinom i ne pravi se sa kabinom, verovatno se kabina naknadno pravi kod nekih drugih proizvodjaca ali u to znaci i da je nemoguce da dihtuje kao fabricka, onda se treba preci na U 60 koji se pravi sa kabinom i bez , ali on nije za vocarstvo, Zica je u pravu za cene i kvalitet , ali je i privatnik i verovatno je u stanju da to izpostuje, a meni i kolegama je kisa upropastila rod, samo je sljiva nesto izvadila , tako da se nadam da ce fruitand berries viti i sledece godine.

Ove slike sam slikao ove godine na sajmu u Plovdivu, upravo na standu coveka iz Bugarske kog ste gore pomenuli a koji uvozi polovne traktore iz Japana, koji je inace izuzetno poslovan i korektan covek a od koga sam i sam hteo da uvezem jedan LS traktor u srbiju, i koji ce i reeksportovati LS traktore za Srbiju. Radi se o veoma jakoj firmi koja uvozi nove LS traktore, nove Japanske ISEKi traktore i brdo polovne mehanizacije a koji takode iz Srbije uvozi u Bugarsku Agron atomizere. Inace slike su tu da vidite da LS 60 postoji i sa kabinom i to fabrickom, i mogu reci da je kabina odlicna, puna opreme, i da je jako dobro zadihtovana. Inace neko je pitao gore za Yto, dakle sirina je bazno 1.6m ali sam ja zamenio mesta levim i desnim tockovima pa sam dobio 1,8 metara.

dscn1292.jpg

dscn1346.jpg

dscn1351.jpg

dscn1341.jpg

Bravo. To je taj U60, koji se pravi i sa fabrickom kabinom, ali smo mi poceli pricu o traktoru R 60 , koji je sa istim motorom kao U60, sve to pise na njihovom sajtu, a razgovarao sam sa
Euromakinom koja ih je uvozila preko hrvatske, da nemaju interesa jer ce HATAT da kupi IMT i tako da je to sada
aktuelno, inace pozovite u hrvatsku Euromakinu, dace vam broj coveka pa pitajte. Zato mislim da ce svi ovi uvoznici i preprodavci traktora kineza , italiana, belorursa ursusa i ostalih da puknu kao bugarska skupstina kada srbija dobije ponovo kvalitetan traktor svoj proizvod kao fiat. Ocekuje se potpisivanje sporazuma polovinom sledeca 2015.
A nase stare traktore cemo koristiti kao taksi ....tako da ove teme ce biti proslost.

Euromakina je uvozila te traktore pre 5 ili 6 godina i prestala da ih uvozi pre 2 ili 3 godine i šta su oni pre 3 godine imali sa tim što će Hatat (ako od toga uopšte bude nešto) da kupi IMT 2015 godine. Naravno da bih uvek kupio domaći traktor ali ne voze svi Fiate od kada se rade i kod nas, iz puno razloga, tako da sigurno neće naša predstavništva da pozatvaraju svoja prodajna mesta, pogotovu ona koja rade renomirane svetske marke. Mogu da kažem da sam se raspitivao o voćarskom hatatu i da on sa kabinom košta oko 28 000 eura (mada je dosta dobro odrađen, oni kažu da je to isto što i Valtra A serije koja se sklapa u njihovim pogonoma), i ako ne počnu kod nas da rade traktore u rasponu cena od 10 do 15 000 za traktore do 50ks, pa sve tako naviše, onda nema šta da traže kod Srpskog seljaka.
Inače ako se ne varam R serija LS traktora je upravo specijalizovana za voćarstvo i vinogradarstvo i nema šanse da te serije nemaju fabričku kabinu, barem na R50 je kabina jako dobra, još bolja od ove na U60, mislim da je klimatizovana, ima karbon filtere, možda čak i nadpritisak. Uostalom ja nikada i ne bih kupio voćarski traktor ako nema dobru ( i to ne bilo kakvu nego DOBRU) kabinu.

Nazad
Vrh