VLADIMIREC T-25

Lako se to navari jedna jos fiksirajuca i stavis jednu sa rupama na stelovanje visine tj da ima tri stepenika dva fiksna i onaj skroz donji ili onaj na tvrdoj gumi ili cevi da ulaze jedna u drugu da se steluje visina kako kome odgovara.

Ma znam ja da je lako to da se odradi ali ipak platis pa posle vari opet ti,ovako mogu ja da je izvarim celu.. Lepo bi mom legla kabina ali posle ne bi bilo to to,ne bi mogao da se provlacim svugde kao sad... U svaku garazu..

AAAA i ja da se pohvalim stigla masina iz malog crnica kod pozarevca,kao lutka sutra rano ujutru izbacujem slioke namerno nisam hteo da ga stovaram sa kamiona kad sam se parkirao pred kafanu isplazili jezike do zemlje ljubomorne komsije :)

foto.jpg

fotografija0417.jpg

fotografija0418.jpg

fotografija0419.jpg

fotografija0422.jpg

fotografija0423.jpg

UZIVAJTEEEEEEE

• Like
Reagovanja: PKB
Trakotr sam pazario pre nedeljak dana ali sam ga tek juce kasno sinoc doterao,ima utomatsku kuku motor perfektan gume bi trebalo da se zamene a platio sam 700 e 750 mi izasao sa prevozom stvarno samo gume da kupim zadnje i perfekcija

- - - - - - - - - -

I cekam da se zavrsi u sudu papirologija posto je vlasnik umro a ima samo jedna naslednik njegov sin pa brzo ide ostavinska rasprava

- - - - - - - - - -

A ovo sto je masan motor to je staro ulje oni majstori kad su ga odradili okrenu naopacke gumice ventila i on pusto pusto dok nisu namestili sad samo treba da se opere :)
ja mislim da ga nisam nogo platio

Ma nisi solidno izgleda .Cestitam na masincini nek te dugo sluzi .Jesi preko nekog kupio ili preko oglasa ,ja trazim preko oglasa ali nemam srece najjeftiniji sto sam spustio cenu coveku sa 1450 na 1000 ali sa losim gumama bez akomulatora ,bez kabine motor polovican i nisam ga pazario . Ti si po mom misljenju dobro prosao. Nek ti kaze neko iskusniji iz ove oblasti cije je misljenje uvazenije nego moje .

Pa ovako ovaj traktor sam ja nasao pre dva meseca na oglasima i posle nekog kratkog vremena je obrisan ja sam broj ostavio memorisan u telefonu i pre neki dan sam nazvao coveku su trebale pare a vidi se da je posten ja sam mu rekao slusaj imam 700 e ako hoces da dodjem i da teram a u stvari jasam bio spreman da mu dam i 1200 e ako bi trazio on je ko iz topa rekao teraj ima nov akumulator 130 A onaj veliki sto su mu stubici sa jedne strane jutros je upalio bez de kompresora na - 7 ko mina trebao bi da je dobar jebiga treba traziti juriti nikad se ne treba zaletati

• Like
Reagovanja: PKB
Proso si super ,i mogu te tvoje gume jos 1 godinu da taljigaju dog nezaradi za njih :osmeh:

jbt pa ja sam imo vtz 2048 2003g.p i dosta su slični.msm nosač motora raspored brzina vidim isti sistem i još svašta.Pa ti vtz ne mrdaju nigdje sa modernizacijom,valjda je provjereno pa zašto mijenjati.Na ovaj tip 2048 su se mnogi žalili ali ja sam bio prezadovoljan.Kupio sam ga od čove sa 250rh radio sa njim 7 god ni jedan kvar njegovom krivicom je sam jedino zakačio neke panjeve i zezno 1 brzinu.popravio i piči dalje.zaraduio je JD novog i onnda je penzionisan.Sad je kod šureta i on je prezadovoljan.Valjda kako se potrefi ko i svaki Rus ako valja valja

Iza sedista vide se na slici posto sad koristim samo automatsku kuku

- - - - - - - - - -

Slusaj prnjavor3 ja sam kupio novog 2004-te i otkinuo mi je radilicu na 300 rh dabog da izginuli oni sto su ga pravili platio sam ga 15000 a prodao za 2500 rasturenog motora e tako da znas sta mislim o 2048 A

Au koja je to nesreca ccc ,ne daj boze nikom tako nesto slicno da se desi . Au na 300 rc .

Predrag003 Cestitam na kupovini! Pronasao si dosta dobru masinu za malo novca. ::svaka cast:: Sto se vidi na slikama i u onome sto si napisao traktor je i 500 eura manje placen nego sto je realno + nov akumulator koji je sam 150 eura. Tako da u startu imas 4 nove gume. Koliko na sati ima rh i da li mu je sat jos u funkciji? I ovde me jos brine blokada diferencijala. Predpostavljam da je se mehanizam polomio na srafovima koji ga drze na poklopcu menjaca (jer to je slucaj kod vecine vladimiraca) i da je uklonjen sve sa stopom. U tom slucaju su velike sanse da blokada u menjacu radi.

Nazad
Vrh