VLADIMIREC T-25

Sta mislite o ovmom traktoru ?? http://www.polovniautomobili.com/oglas2550881/vladimirac_t25a/

Ili ovaj ??? http://www.polovniautomobili.com/oglas2550881/vladimirac_t25a/

Moram do proleca hitno da kupim neki sto jeftiniji traktor posto sam pola para sto sam steko moro da potrosim ,a po igri sudbine da cu ostati najverovatnije bez posla posto su ovi manijaci prodali kombinat moram da iskombinujem nesto .
Evo pa sam proceni ja sam mog prodao pre par meseci za 1800eu ,i dao sam uz njega jos plu,g parac, dvoredni i drljacu
5n2wp.jpg

14jb2oy.jpg

rc3nud.jpg

21kxxl3.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
Nakacio sam ih cisto da vidim kako mu stoje odmah izgleda mocnije ali znam da ce to da se odrazi na gume i trap,ali necu ih drzati stalno sem kad kacim ciklon tad mi kao trebaju,cisto napravim sebi posao da ih stavim,ali kad sam ih vec tako jeftino kupio ce da posluze necemu.. A za volan nisam primetio da se teze mota,i tako imam lufta koliko hoces.. Kakvo je stanje kod tebe sa tim luftom mene strasno nervira....

Nosio sam kod mehaničara i utegao mi je sve osim kućišta volana. Do njega je teško doći tako da je tu još ostalo malo lufta koji me ne uzbuđuje previše. Najbolje rešenje je po meni servo ili orbitrol pod uslovom da su zdrave spone.

- - - - - - - - - -

EJ ali fora je da sam ja isao da ga probam ima samo 4 brzine posto sam imao dugo vladimirca pa ga prodao ???? ko tu koga jebe nije mi jasno

- - - - - - - - - -

A ima dva menjaca

- - - - - - - - - -

Kapiras krle mrle da nisam isao pa ajd i da on nezna nego ja budala isao i to me odvratilo da ga ne kupujem

Onda je nekompletan menjač, odnosno fale brzine. O ovome bi trebalo najbolje konsultovati Savorisa, on je otvarao menjač i dobro poznaje materiju. Čak je prepravljao prenosni odnos u skladu sa njegovim potrebama, sporija prva itd..

Regacci gledao sam tvoj traktor par puta na oglasima ,pa sta reci ,gde ja sad da nadjem takav traktor ili slican za te novce .Bio sam par puta u Rumi sve krs do krsa a precenjeni da bog sacuva .Gledo sam razne traktore tesko je trenutno za kupovinu solidnog traktora ,mnogo ima prevara

Poslednja izmena:
@reggacci- na tvom nisi imao blokadu diferencijala.. Ma nije tesko proveriti da li ima sve brzine samo povedi nekog ko ima takvog vladimirca sa dva menjaca i odmah ce ti reci.. Ja cim bi seo na njega recicu ti sta fali 100%..

Regacci gledao sam tvoj traktor par puta na oglasima ,pa sta reci ,gde ja sad da nadjem takav traktor ili slican za te novce .Bio sam par puta u Rumi sve krs do krsa a precenjeni da bog sacuva .Gledo sam razne traktore tesko je trenutno za kupovinu solidnog traktora ,mnogo ima prevara

Nemoj da se gadiš krševa ako je i cena srazmerna stanju traktora. Delova ima i nisu skupi. Izlečivo je skoro sve, samo se kloni kardinalnih kvarova tipa puknutih zvona i kućišta. Polupani farovi, odrpano sedište, izlizana farba i mahovina na njoj, mastan motor, zreo za generalnu... sve to daje ružan utisak, ali može da se sredi za nekoliko stotina evra. Sa druge strane, ako je lepo očuvan u garaži i obrisan krpom, a da su mu ronđave sve četiri gume samo to je sa montažom već oko 500 evrića.
Ne treba se gaditi ni od preprodavaca. Preprodavac prvi pazi šta kupuje i kad ga je nabavljao zagledao ga je bolje nego što bi ti ili ja.
Ipak u svakom slučaju kad se pođe po traktor treba sa sobom povesti i eksperta. Jeftinije izađe počastiti čoveka bogatim ručkom nego da posle boli glava.

Neko ko se dobro razume u njih reci ce ti cim ga proba kakav je i znace gde da gleda.. Ja sam gledao Vladka od druga i odmah sam mu rekao da se leva cizma mrda jer nema klinove vec se drzi samo u brezonima ali to smo sredili za ne tako mnogo para.. Ali on tog Vladimirca sakati nezna sta moze a sta nemoze taj traktor,on misli da je to 820,zemlja mu nije laka ali on covek ne odustaje sad ce da napravi trobrazni plug od slavonca ja mu kazem da je lud ja taj plug vucem sa 820,dosao kod mene da uzme setvospremac od 2.9m tanjira sa 24 diska tanjiracu sa 3 brzinom,drljacu vuce sa 4-5 cetiri krila i nije mogao vise.. Uradismo generalnu,i covek kaze da se traktor preporodio sad ce da vuse 3 brazde sigurno za zito.. Taj Vladimirec je ne unistljiv,kad bi videli kako izgleda i kako ga ovaj aka i on izdrzava sve to prekrstili bi ste se...

Ma ja sam specifican cowek ,tesko menjam stare nawike a lako se nawikawam na promene .Voleo sam ferdzu ,ali su ih precenili ljudi.Sad nasluso sam se da se moze naci u perfektnom stanju za toliko i toliko novaca vlatko ,ja jos takvog nisam naso .To je sustina ,slabo ljudi u njih ulazu ,neznam zasto .

Morao sam kupio sam vocnjak pa mi je usfalilo para kupicu drugi,Ciro inace nije imao blokadu nikada, taj nije isao u oranje a bio je rasklopljen do poslednjeg srafa sve je remontovano komplet,traktor je otisao kod vlasnika koji ga je kupio u tip top stanju nema ulaganja jedino gume treba promeniti,a krle mislim da nisi u pravu nije to bas tako ja sam bio platio njega 1500eu i na razne sitnice potrosi ja 500 evrica
@reggacci ti si tvog vladimirca kupio prosle godine,sto si ga tako brzo prodao?

Zasto mislis da ljudi ne ulazu u Vladimirca... To zavisi od domacina ne od marke traktora ima nekih koji menjaju ulje svake prestupne godine u 820 a novog ga kupili,ja recimo menjam ulje na 100-150 sati u Vladimirca svaki put skinem centrifugalni operem i uvek tako.. Moj Vladimirec oko 9000 radnih sati pre generalne ali je bio mrtav nacisto pa smo ga uradili i i sad je sat opet stao na nekin 2500.. Nezna ni sam jadan koliko je radio,zao me vise da trazim od njega bilo sta da mi odradjuje... Zato sad gledam neki T40 za male pare pa da ga sredim nacisto generalka sve novo..

- - - - - - - - - -

Vuce li ko od vas frezu? Jel kod vladimirca bese hidraulik nezavistan sa kardanom?

Da vladimircu je hidraulik nezavisan od kardana...

a krle mislim da nisi u pravu nije to bas tako ja sam bio platio njega 1500eu i na razne sitnice potrosi ja 500 evrica

Pa, ako je jedan far 5-10 evra, četiri kile farbe i farbanje koliko mogu da koštaju? Nov zic na vašaru pedesetak evra. To ti je sve zajedno 150 evrića + generalna, taman nekoliko stotina evra. Ceo cilindar hidraulike je oko stotke, pumpa oko 30, ma komplet hidraulika(bez majstora) izađe oko dvesto. Mogu sitnice da se nabave i po većim cenama od onih koje sam ja naveo.

Ma nije velika investicija srediti Vladimirca i ja mog planiram da ofarbam ali odugovlacim... Ofarbao bi felne sive ko na Belarusa...

Jel stvara problema ta blokada kod vladimirca ??? Jel se lako ukljucuje iskljucuje,jel nece da ostane ukljucena itd ,da nekida nesto prilikom ucestale upotrebe iste itd ??

Blokada kod vladimirca je vrlo jednostavno re[ena lako se uključuje i dok je držiš stisnutu nogom ona radi čim je pustiš ona se iskopča

Blokada kod vladimirca je vrlo jednostavno re[ena lako se uključuje i dok je držiš stisnutu nogom ona radi čim je pustiš ona se iskopča

Potpisujem.. I jedva cekam da mi zatreba blokada jer se tako lako ukljucuje i odmah se iskljuci cim pustim papucicu.. Ne ostaje ukljucena...

Kod mene je blokada prouzrokovala pucanje desne poluosovine. Zaglavila se i napravila problem.

Ni meni nije nikad zaglavila dok je prethodni vlasnik uspeo da polomi papučicu blokade ja kupio polovnu u Čurugu namontiro i radi perfektno ali treba imati i osećaja ne treba je silovati on služi da ti pripomogne i ako je uključiš na vreme ništa neće pući ali ako pokušaš da je uključiš pri velikim obrtajima vrlo lako može doći do pucanja nekog dela kao i na mnogo jačim traktorima kolega je uspeo da polomi osovinu na imt traktoru od 130ks

Samo procitajte opet gde sam napisao da je ostala zaglavljena, tj. nakon pustanja papuce nije se iskljucila a ocekivano je da ce to uraditi i pri izlasku na poljski put pukla poluosovina i nakon zamene poluosovine raskopcana je papuca blokade i tako je i prodat.

Nazad
Vrh