VLADIMIREC T-25

Ma nije ukraden nego ovako ide prica ja sam njega prodao pre dve god u jedno mesto pored arandjelovca za 1200 e covek je dao 1000 i ostalo je rekao do penzije proslo je bogami skoro dve godine i ja resid da odem da vidim u cemu je problem kad ono njegov komsija reko da je on umro a dosli mu neki rodjaci iz pozarevca i oterali i rekli kao poslace pare postom a niti znaju ko sam ni o dakle sam e zato trazim ja sad njih i molim se bogu da ih nadjem

Pa trazi vlasnika na koga se vodi i reci mu sta se desilo i neka ih vlasnik prijavi u sup-u. ;) 200e vec spada pod kradju i drzava pokrece postupak protiv njih.

ljudi pozdrav da li ima neko da proda donju kuku za vladiku ako je ne koristi
Za Vladimirca imam bukvalno sve , sto polovnih a nesto i novih delova...Trenutno nemam ali prodavao sam je 50 e orginalnu kuku za jednoosovinku prikolicu ili ako je vucnik onda 30-40e.Ako ne nabavis u narednih 20 dana javi se. Treba da mi stigne jedan Vlatko koji ide u delove... Mislim da ima kuku. Pozdrav.

Poslednja izmena:
ma nacicu ga ja jer javice se on jos se taj vodi na mog matorog ja mislim nije mi jebiga jeste 200 e velika para ma i da je 100 ali jos mu dam traktor u napred bez kesa jos me i jebe e pa nemoze tako

Cek cek, traktor se vodi na tvog caleta? Pa cemu onda problem? Nemoj puno razmisljati nego pravac SUP sa caletom i prijavi kradju traktora. ;)

Ali kako kad je covek dao oko 1000 e to nije kradja i da ti kazem nesto upoznat sam sa tim nemas zakon koji te tereti za kradju vozila nego za pozajmljivanje bez pitanja

Prijatelju, ti njega teretis za 200e i to vec spada pod kradje za koje drzava pokrece postupak. Najbolje da odes kod advokata i da mu ispricas. Probaj preko komsija od tog coveka koji je pokojni da saznas iz kog sela su ti rodjaci, sigurno neko zna a nakon toga u auto i pravac u to selo pa makar morao od kuce do kuce pronaci ces ih. Pare su tvoje u svakom slucaju, ali jedino ako ces ih ozbiljno potraziti MOZDA ces uspeti da ih uzmes. Ako ne uvek ti ostaje da se nadas i cekas da ce morati jednom da se jave zbog prevoda.

što se tiče prevoda to se odradi i bez vlasnika naprave ugovor u agenciji i agencija plati porez u opštini a falsifikovali potpis vlasnika iz saobraćajne i gotova stvar ali treba proveriti u SUP-u da li je traktor registrovan i prijaviti krađu istog pošto ti ljudi kod koih je sad traktor nemaju nikakav dokument odnosno ugovor da su od tebe kupili traktor traktor je tvoj jer to dokumentuješ saobračajnom knjižicom i svojom ličnom kartom

Samo cu reci da mi ni malo nije zao kada ih posle na velika vrata otpuste sa radnog mesta. ;)

U svakom slucaju ja bih pravac u SUP i ako je traktor preveden onda lepo nakarikas i agenciji problem i onom radniku u opstini problem.

Za Vladimirca imam bukvalno sve , sto polovnih a nesto i novih delova...Trenutno nemam ali prodavao sam je 50 e orginalnu kuku za jednoosovinku prikolicu ili ako je vucnik onda 30-40e.Ako ne nabavis u narednih 20 dana javi se. Treba da mi stigne jedan Vlatko koji ide u delove... Mislim da ima kuku. Pozdrav.
Druze kada ti stigne javi mi na pp necu ni da trazim vise pozzzzzzzz

Nazad
Vrh