dulebdp
Član
hvala dule.jeli to maksimum obrtaja na kardanu
da to je maksimalan broj obrtaja kardana ppri 1700 obrtaja radilice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala dule.jeli to maksimum obrtaja na kardanu
Igra,između 2 i 3.normalno je da pritisak ulja opadne kad se traktor ugreje, samo jedno pitanje da li kazaljka igra ili miruje izmedju 2 i3
onda prst u uvo i samo ga tjeraj , ako igra znači da radni ventil odradjuje i da ti je ''klizni sklop'' u veoma dobrom stanjuIgra,između 2 i 3.
, nema na cemu tu smo da se pomazemo, asto se tice broja obrtaja za pogon krunjaca najjbolji je onaj broj na kom krunjac radi dobro svoj posao znaci negde oko 500 obrtaja kardana sto znaci traktor oko 1700 obrtaja ,jer u protivnom ce ti krunjac lose raditi i zagusivat ce sehvala dule pomogao si mi puno.sta mislis na koliko najmanje obrtaja kardana moze da tera mali krunjac cakovec
Slažem se, ali je on zakačio drvo, pa nije mogao da ga podigne, ako sam dobro razumeo.ali koliko god da je pjenušavo moraju poluge raditi makar bez opterećenja
dobro , može se i tako protumačiti jer nije naglasioSlažem se, ali je on zakačio drvo, pa nije mogao da ga podigne, ako sam dobro razumeo.
Hvala Savo sad mi je lakše. Nego da se pohvalim, promenio sam ulje u Bosh pumpi, SAM, i traktor i dalje radi.onda prst u uvo i samo ga tjeraj , ako igra znači da radni ventil odradjuje i da ti je ''klizni sklop'' u veoma dobrom stanju