Sapatnik
Član
Немој да га тераш брзо по џомби
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav plasticni deo. To mi je nepoznato.Zamenio sam ulje u traktor i bos pumpu, kad sam hteo da promenim u filter vazduha ulje nisam pronasao onaj plasticni deo koji treba da se zavrti maticom.Da li sme da se vozi bez toga??
Ja sam sipao 1L sae 30 i sklopio, usput sam zamenio crevo za gorivo I gumice na razvodniku.
Veceras mu sledi detaljno pranje od nafte i ulja i mozda ide opet da ugari jos jednu njivu.Trebam i levu kocnicu da otvorim i vidim zasto nece da radi.
Ostale su mi jos neke sitnice da se srede...
Zimi cu da mu skinem volan i zamenim sve sto nevalja jer me zeza luft
Kuglični radijalni, sa stalnim mazivom, 20 x 47 x 18Koji lezaj ide na ventilatoru??
Ako zuji neznaci i da nije dobar Rastavi ga pa vidi mozda se samo osusio od masti. On ima gumeni zaptivac koji se da skinuti i namazi sa grafitnom mascu.Koji lezaj ide na ventilatoru??
Poceo da zuji pa da zamenim dok se ne raspadne.
Onaj katalog delova nemam pa ne znam koji ide!!
Uglavnom od 79 - 80 pa nagore. Motor i menjac su na svim isti . Menjana je samo estetika. Kolko god da das para za ovaj ili bilo koji traktor jedno kajanje ti negine.Pozdrav svima.
Koliko novca treba izdvojiti za jedan solidan T25 sa kabinom?
Koji je bolji, do 80-og godišta ili mlađi, pošto vidim da je posle 80-og godišta nešto menjano na njemu.
Ne razumem, kakvo kajanjeUglavnom od 79 - 80 pa nagore. Motor i menjac su na svim isti . Menjana je samo estetika. Kolko god da das para za ovaj ili bilo koji traktor jedno kajanje ti negine.
Uvek pomislis " Mogo sam kupiti i nesto bolje ". Moras sam da odlucis sta ces kupiti.Ne razumem, kakvo kajanje
Pa ne znam ni sam, nekako mi t25 deluje kao zverčica, puno bolji od 533 i 539
Hoces da kazes da onaj iz 75 i onaj iz 85 nemaju iste zubcanike.Pa nisu baš isti mjenjači .