Tenk T25
Novajlija
Kolega Rus,skupo brate mili,oko 5.000,00e.Nego menjao sam gumice na hidro klipu i karike plasticne,kad sam podigo hidraulik krenulo ulje na gornjem delu cevi,da li sam podlosku ili gumicu nesto zafrknuo ili je nesto drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razvodnik a,meni curi ulje da li sa bakarne podloske pa niz cev do pumpe, nisam uspeo da nadjem podlosku original,ona je siroka jedno 6mm,da ne znas gde da trazim.Pa bolje bilo kako da ga zastitis nego nikako,ma i moj je zreo,prezreo pa poceo da truli,hahahah.Ali kad budem nekada opusten ko crevo sredicu ga.Zamena gumica i malo farbanja cetkom gde ima rdje i ostecene farbe. Nisam bas pogodio farbu.
I ja moram da menjam gumice na razvodniku.Jeste da je kvalitet los ali bar nece da curi.Zamena gumica i malo farbanja cetkom gde ima rdje i ostecene farbe. Nisam bas pogodio farbu.
Original imam,znam za nosac al jel su ista od 539 i recimo 542,imam povecu gospodju da moze noge da stavi na patos a da sedne na krilo,alat pomeram na stranu kod rucnog gasa.Ima valjda i ta neka univerzalna.Nisam te bas lepo razumeo.Ako zelis malo onda od imt a ako zelis veliko onda stavi od auta.Ako stavljas od auta obavezno iseci polovinu naslona da bi video pozadi.
PS. Ako imas originalno sediste samo iseci onaj nosac sedista i zavari za novo da ne bi morao da pravis novi nosac.
Hvala puno na odgovoru.Druže gume 6.00. 16 su prednje pritisak je od 1.8 do 2.0 bara. Zadne 11.2.28 pritisak od 1.0 do 1.6 ako vučeš teret jednosovinkom.