Zato i pitam, jer ne znam ništa o vladimirecu, 533 i 539 ne bih uzimao, smučio mi se ferdžaHoces da kazes da onaj iz 75 i onaj iz 85 nemaju iste zubcanike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato i pitam, jer ne znam ništa o vladimirecu, 533 i 539 ne bih uzimao, smučio mi se ferdžaHoces da kazes da onaj iz 75 i onaj iz 85 nemaju iste zubcanike.
Koji je bolji?Nemaju baš sve iste zupčanike. Razlika je u prvoj brzini.
A onaj sa jednim mjenjačom ima potpuno drugačiji poklopac , viljuške i šalt šipke u odnosu na dva mjenjača
Takođe je razlika i u bravi mjenjača
Ali generalno može da se kaže da su (skoro) isti jer sve može da se kombinuje
hvala.Pa oba imaju prednosti i mane , onaj sa dva mjenjača je lakši za rukovanje a onaj sa jednim mjenjačom ima usporeniju prvu brzinu.
Po meni najbolja opcija je onaj sa jednim mjenjačom koji sa prednje strane ima reverzer
Imam nekadašnji reklamni materijal te harkovske fabrike traktora, i to je verovatno najumetničkije rešenje koje sam dosada imao prilike videti..
Godište ti nije baš mjerodavno , gledaj ti traktor.hvala.
koje je godiste taj sto ti kazes, otprilike?
Znam da nije merodavno, ali je bar početna tačka za traženje tog što mi je preporučioGodište ti nije baš mjerodavno , gledaj ti traktor.
Колико може да иде км/х са 12.4 гумама?