VLADIMIREC T-25

Nemaju baš sve iste zupčanike. Razlika je u prvoj brzini.
A onaj sa jednim mjenjačom ima potpuno drugačiji poklopac , viljuške i šalt šipke u odnosu na dva mjenjača
Takođe je razlika i u bravi mjenjača

Ali generalno može da se kaže da su (skoro) isti jer sve može da se kombinuje

Nemaju baš sve iste zupčanike. Razlika je u prvoj brzini.
A onaj sa jednim mjenjačom ima potpuno drugačiji poklopac , viljuške i šalt šipke u odnosu na dva mjenjača
Takođe je razlika i u bravi mjenjača

Ali generalno može da se kaže da su (skoro) isti jer sve može da se kombinuje
Koji je bolji?

Pa oba imaju prednosti i mane , onaj sa dva mjenjača je lakši za rukovanje a onaj sa jednim mjenjačom ima usporeniju prvu brzinu.
Po meni najbolja opcija je onaj sa jednim mjenjačom koji sa prednje strane ima reverzer

Је л' узимате у обзир да је такво тракторче осим владимирског, производио и харковски тракторски завод? Да није да којекакве разлике у преносним односима у мењачу и самим мењачима, потичу од различитог произвођача, а да ми све идентификујемо као трактор исте фабрике?

Imam nekadašnji reklamni materijal te harkovske fabrike traktora, i to je verovatno najumetničkije rešenje koje sam dosada imao prilike videti..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Беше их прво са заобљеном, у духу времена, па ова као на "Владимирцима", па на крају нешто скошено и угласто.

Imam nekadašnji reklamni materijal te harkovske fabrike traktora, i to je verovatno najumetničkije rešenje koje sam dosada imao prilike videti..

Да није у њему један велики зглобни трактор са мало чудном конструкцијом?

Ja sam nedavno cuo da postoje i neki bugarski koji su tamo pravljeni po licenci. Navodno su to oni sa crvenim felnama i crvenim krovom proizvedeni oko '90-te godine. Jel zna neko nesto o tome?

@zorge
Da, bio je plavi zglobar, grupno ozbiljni stari inženjeri sa kravatamo
a, fabričko obdanište, odlične fotografije proizvodnje i kapaciteta..
Ukratko kao ruski General Motors..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Sit-anprc ima malo lufta u ventilatoru.Napunicu ga grafitnom mascu pa ako nastavi da se cuje menjam ih!!
A sto se tice kupovine traktora, kupi ovaj sto ti je Savoris rekao sa usporenom prvom jer je prva na drugim modelima prebrza!!

Nazad
Vrh