RUS_
Član
Mislim da je 1mm lim dovoljan.A stari cu da koristim kao meru da napravim novi.Hvala ti!
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogonski zupčanik na vratilu ne bi trebao toliko lufta da ima....Valjda sam gde treba.Rus hvala,zupcanik u traktoru se pomera napred nazad ,citav santimetar,jel tako treba ili jok,imam i ulje u onoj komori,jlel treba ili jok da ga ima?
Kad pomislim samo da patos treba da skinem zbog glAve upravljaca vata me strava a kamoli na pola,to mora majstor da radi ja imam previse posla u szr-u,demontirao sam letos pumpu da bi remontovao pa sam video da taj zupcanik ide santim gore dole.nego nema majstora nigde osim u Racniku kod Jagodine,teracu jos ovu godinu valjda ce izdrzi.Da bi zamenio lezaj zupcanika moras traktor na pola ili nekako da rasklopis pa da izvuces zupcanik.Mislim da je Savoris bez rastavljanja zamenio zupcanik.Ja ti preporucujem da ide na pola i odmah vidis da li je ok semering i da li je lamela potrosena kao i ostali delovi kvacila.
Sad sve zavisi kako stojis sa .
A ulja ima na onom cetvrtastom limu sa 4 srafa kad se to skine unutra je vratilo za pogon tog zupcanika,ako dobro objasnjavam.Kad pomislim samo da patos treba da skinem zbog glAve upravljaca vata me strava a kamoli na pola,to mora majstor da radi ja imam previse posla u szr-u,demontirao sam letos pumpu da bi remontovao pa sam video da taj zupcanik ide santim gore dole.nego nema majstora nigde osim u Racniku kod Jagodine,teracu jos ovu godinu valjda ce izdrzi.