BUGS BUNNY
Novajlija
LJudi molim za pomoć.Zamenio sam uljnu pumpu zato što je stara jedva držala 1 bar kada je u radnoj temeraturi.Sada sa novom nemam pritisak uopšte,a ni centrifuga se ne okreće.Šta može biti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio danas na Vašaru, asistirao sestriću u prodaji 3 komada kučića, lovnih terijera, pa na povratku kući u kasnim poslepodnevnim satima naletih na (čak) dva primerka omiljenog nam traktora, prvog sam uspeo da slikam, i evo snimka, a drugog nisam, jer je bilo dosta zainteresovanih oko njega a nisam hteo da smetam...
Ovaj sa snimka, gazda traži za njega 1400 eura, neregistrovan, navodno, "s papirima", dok je drugi u sličnom "stanju" samo je cena za 200 eura niža...
Joco, nisu to štiftovi, to su brezoni...Odvio mi se bocni reduktor,nema ni jedan stift...klin...da li neko zna koja je dimenzija stiftova,jer bez njih mi ne vredi da stezem srafovima...da li moram skroz da ga skinem ili mogu ovako da se nabiju klinovi?