Bio sam danas na Vašaru i kupio 2 uloška dizni za 1200 dinara (na popustu) neki Poljski, nisam ni gledao na kutiji šta piše, ko je prozvođač, odmah sa Vašara sam otišao pravo kod bošiste da ih montira i našteluje, pa mi on reče da su Poljski i da za te pare nisu loši...
Naštelovao je na 160 bara, zna on da ide 170 ali reče da je tako bolje da se stavi manje za 10 bara kada istovremeno ne ide i pumpa na remont...
Ove drastično lepše raspiruju finu maglu nafte za razliku od starih (upišanih)...
Usluga montiranja uložaka i štelovanja pritiska 200 dinara po dizni...
Kupio sam odmah i dve nove bakarne platne, nagrejao ih brenerom do usijanja da omekšaju pa onda stavio...
Čim sam stigao kući, namontiram ih na traktor, nadrukam nafte, i traktor upali iz druge...
E, ali nije to glavna vest ovoga dana...
Naleteo sam kod ovih džafte-kurafte na par tegova za Vladimireca, i to ove kockaste ko što mi i trebaju i kupim ih za 1.000 dinara po komadu, znači dva komada 2.000...Sreća moja što je i drugar išao sa mnom na Vašar, pa smo naizmenično nosili tegove do auta...Usput kupim i šrafove da kada stignem kući odmah ih i montiram...Tako i uradih, evo ih: